Στο Άκοβο Αρκαδίας παντρεύτηκε σήμερα η Μαρία Μενούνος τον Κέβιν Αντεργκάρο εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία της να κάνει θρησκευτική τελετή στην πατρίδα της

 

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα από  την Τετάρτη έχοντας κοντά του φίλους από την Αμερική και σήμερα η δημοφιλής παρουσιάστρια ξεκίνησε από νωρίς να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προετοιμασία της και το πώς έφτασε στην εκκλησία.

 

Με νυφικό δια χειρός Σήλια Κριθαριώτης και ένα εντυπωσιακό πέπλο η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@fanihalkia and @louiekaramanos at the #mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Skouras-a (@panos_skouras) στις

 

 

 

 Κουμπάροι στο γάμο της είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

 

Το μυστήριο ήταν ανοιχτό και σχεδόν όλο το χωρίο ήταν σήμερα στους δρόμους για να δει από κοντά το ζευγάρι ενώ έξω από την εκκλησία στήθηκε παραδοσιακό γλέντι.

 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ η δεξίωση που ακολούθησε φιλοξενείται στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου.

 

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει από καιρός την επιθυμία της να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά.

 

«Σχεδιάζουμε γάμο στο χωριό του πατέρα μου στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι η Μαρία Μενούνος.

 

Το μήνυμά της λίγο πριν το γάμο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thoughts...#mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#worktime #weddingday #mariamenounos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Froso Sidirokastriti (@frososidirok) στις

 

 

Το μενού της δεξίωσης στο προαύλιο του σχολείου έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους οι: Γιάννα Τερζή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αντώνης Σρόιτερ, Φανή Χαλκιά, Ιωάννα Μπούκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Νίκος Γεωργιάδης.