Η Αβρίλ Λαβίν μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την νόσο του Lyme

Η Αβρίλ Λαβίν μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με την νόσο του Lyme Facebook Twitter
0

Η τραγουδίστρια από τον Καναδά Αβρίλ Λαβίν που έγινε διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το "Complicated" και το "Girlfriend" ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ και μίλησε για τη μάχη της κατά της νόσου του Lyme που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

H Αβρίλ Λαβίν προσβλήθηκε από τη νόσο του Lyme (βορρελίωση) το 2014 αλλά η διάγνωση έγινε μήνες αργότερα.

«Πέρασα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι, άρρωστη, να πολεμώ την ασθένεια του Lyme», έγραψε σε κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Η ίδια εξήγησε ότι το πρώτο τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ, με τίτλο "Head Above Water"  γράφτηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της.

«Είχα αποδεχτεί τον θάνατο και ένιωθα ήδη το σώμα μου να σβήνει», αφηγείται η μουσικός που μεγάλωσε στον Καναδά αλλά έχει και γαλλική υπηκοότητα.

Η Λαβίν που έχει συνθέσει πολλά από τα τραγούδια της ομολογεί ότι δίσταζε πριν να μιλήσει για την ασθένειά της. «Οχι μόνο αυτό αποτελεί ένα κομμάτι της ζωής μου αλλά οφείλω να επιστήσω την προσοχή στη σοβαρότητα της νόσου του Lyme».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM