Νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο ράπερ Μακ Μίλερ, πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε

Νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο ράπερ Μακ Μίλερ, πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε Facebook Twitter
1

Νεκρός βρέθηκε ο ράπερ Μίλερ, πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ως αιτία θανάτου την υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο 26χρονος Mίλερ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν ο Malcolm James McCormick, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του την Παρασκευή, στο Studio City της Καλιφόρνια και στις 11:51 π.μ. οι αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως ήταν νεκρός.

«Αυτή τη στιγμή, εκκρεμεί η νεκροψία και δεν έχει καθοριστεί η αιτία θανάτου», αναφέρει η επίσημη δήλωση, ενώ σύμφωνα  με τους Los Angeles Times, ο Μίλερ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Η οικογένεια του καλλιτέχνη αποκάλεσε τον ράπερ «ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο».

«Ο Malcolm McCormick, γνωστός και ως Μακ Μίλερ, πέθανε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 26 ετών. Ήταν ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο για την οικογένειά του, τους φίλους και τους φανς του. Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας, παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας», αναφέρει η δήλωση.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η δισκογραφική Warner Bros η οποία κάνει λόγο για μια θλιβερή απώλεια και έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και εμπνευσμένο καλλιτέχνη, με ένα πρωτοποριακό πνεύμα και μια αίσθηση του χιούμορ που άγγιξε όλους όσους τον συνάντησαν.

Νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο ράπερ Μακ Μίλερ, πρώην σύντροφος της Αριάνα Γκράντε Facebook Twitter

Γεννημένος στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, ο Μίλερ άρχισε να εστιάζει στη μουσική ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο και κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape με το όνομα EZ Mac όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Πρωταγωνίστησε σε ένα ριάλιτι του MTV το 2013 και έχει κυκλοφορήσει μια σειρά άλμπουμ και EPs κατά την τελευταία δεκαετία, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Kendrick Lamar και ο Pharrell Williams.

Καλλιτέχνες όπως ο Snoop Dog, ο Wiz Khalifa και ο Shawn Mendes απέτισαν φόρο τιμής στον Μίλερ μετά την είδηση του θανάτου του.

Σε μια συνέντευξη του 2016 στο Rolling Stone, ο Μίλερ μίλησε για τα ναρκωτικά και αποκάλυψε πως ο παραγωγός Ρικ Ρούμπιν τον βοήθησε να μείνει καθαρός..

Τον Μάιο, της ίδιας χρονιάς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών.

Ο ράπερ ο οποίος κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ "Swimming" τον περασμένο μήνα, είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει περιοδεία τον Οκτώβριο.

 

Η Μίλερ ήταν σύντροφος της Αριάνα Γκράντε και η σχέση τους φέρεται να τελείωσε μετά από δύο χρόνια, τον Μάιο.

H τραγουδίστρια δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση για τον Μίλερ, αλλά καθώς o λογαριασμός της στο Instagram άρχισε να γεμίζει μηνύματα που την κατηγορούσαν για το θάνατό του, τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια