«Είναι χοντρά.Γιατί τα άφησες να γίνουν έτσι;»: Η Τόρι Σπέλινγκ απαντά στα σχόλια για την εμφάνιση των παιδιών της

«Είναι χοντρά.Γιατί τα άφησες να γίνουν έτσι;»: Η Τόρι Σπέλινγκ απαντά στα σχόλια για την εμφάνιση των παιδιών της Facebook Twitter
1

Με σκληρό ύφος και καταδικάζοντας το διαδικτυακό bullying απάντησε η Τόρι Σπέλινγκ σε όσους σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση των παιδιών της. 

Η 45χρονη ηθοποιός, που έχει πέντε παιδιά, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τους γιους της Λίαμ και Φιν, που είναι 11 και 6 ετών αντίστοιχα, και τις κόρες της Στέλλα και Χάτι, 10 και 6 ετών, λίγο πριν πάνε στο σχολείο, με τις τσάντες στην πλάτη. 

Η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, ανάμεσά τους όμως και πολλά αρνητικά, από χρήστες που άρχισαν να κατακρίνουν τα ρούχα που φορούν τα παιδιά αλλά και το βάρος τους. 

«Απλώς σηκώθηκαν από το κρεβάτι και φόρεσαν ό,τι υπήρχε στο πάτωμα», «Δείχνουν εντελώς ατημέλητα και καθόλου χαρούμενα που πάνε πρώτη μέρα στο σχολείο», «Τα παιδιά είναι χοντρά. Η παχυσαρκία δεν είναι υγιής», «Γιατί άφησες τα πανέμορφα παιδιά σου να γίνουν έτσι;», ήταν μερικά μόνο από τα αρνητικά σχόλια δίπλα στη φωτογραφία. 


Η Τόρι Σπέλινγκ αποφάσισε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, καταγγέλλοντας το διαδικτυακό μπούλινγκ απέναντι στα παιδιά της.

«Είμαι μια περήφανη "μαμά αρκούδα" και απολαμβάνω να μοιράζομαι το ταξίδι της οικογένειάς μου με συγγενείς, φίλους, θαυμαστές και γενικά όλο το ίντερνετ. Για όλους εσάς που νιώσατε την ανάγκη να ντροπιάσετε εμένα και τα παιδιά μου, έχω να πω "Ντροπή σας!". Μεγάλωσα πιστεύοντας πως αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό για κάποιον, τότε καλύτερα να μην πεις τίποτα», έγραψε η ηθοποιός, προσθέτοντας το hashtag #endcyberbullying. 

Η 45χρονη ηθοποιός, που έχει έναν ακόμη γιο, τον 18 μηνών Μπο, είναι παντρεμένη με τον Dean McDermott, που επίσης δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Had a great Saturday family date night with the entire family... Loving hard on my kiddos and my beautiful wife @torispelling I’m a lucky man! #family #familyfirst #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dean McDermott (@imdeanmcdermott) στις

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Three of my tribe and I had a blast last night at @disney #christopherrobin premiere! What an amazing movie with so much beauty, integrity, and heart. Recommended for the whole family. Great life lessons ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM