Οι Μπέκαμ στη Vogue για το αφιέρωμα στη μαμά Βικτώρια

Οι Μπέκαμ στη Vogue για το αφιέρωμα στη μαμά Βικτώρια Facebook Twitter
0

Η Victoria, ο Brooklyn, ο Romeo, ο Cruz, η Harper, ο σκύλος Olive και φυσικά ο μπαμπάς David, ποζάρουν όλοι μαζί για τη βρετανική Vogue Οκτωβρίου.

Η βρετανική βίβλος της μόδας, αφιερώνει αυτό της τεύχος στην επί σειρά ετών αγαπημένη του περιοδικού.

Η Vogue χαρακτηρίζει μάλιστα τους Beckhams ως τη «δεύτερη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας» και την μητριάρχη, πρώην Spice Girl, ως το απόλυτο στιλιστικό ίνδαλμα, αλλά και μια επιχειρηματία-φαινόμενο.

Οι Μπέκαμ στη Vogue για το αφιέρωμα στη μαμά Βικτώρια Facebook Twitter
Οι Μπέκαμ στη Vogue για το αφιέρωμα στη μαμά Βικτώρια Facebook Twitter

Η συνέντευξη που φιλοξενεί η Vogue περιλαμβάνει αρκετό οικογενειακό παρασκήνιο, καθώς το ζευγάρι αφηγείται μεταξύ άλλων πώς κλήθηκε κάποια περίοδο να δώσει εξηγήσεις τα παιδιά, όταν οι φήμες για διαζύγιο είχαν αρχίσει να εντείνονται.

Γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ η Victoria αυτοσαρκάζεται σε ένα νέο βίντεο για τη Vogue, το οποίο κάνει αναδρομή στο στιλ της και σε αυτό εμφανίζεται να φορά πάλι τη λάτεξ φόρμα που φόρεσε πριν από 22 χρόνια για το βίντεο «Say You'll Be There», το κλιπ που σύμφωνα με τα λεγόμενα του David τον έκανε να την ερωτευτεί.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM