Γιατί ο Εντ Σίραν δώρισε ένα ομοίωμα του κεφαλιού του από τουβλάκια Lego

Γιατί ο Εντ Σίραν δώρισε ένα ομοίωμα του κεφαλιού του από τουβλάκια Lego Facebook Twitter
EPA
0

Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Εντ Σίραν δημιούργησε ένα ομοίωμα του κεφαλιού του, από τουβλάκια LEGO, σε κανονικό μέγεθος και το δώρισε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση της πόλης Φράμλινγκαμ, που είναι η γενέτειρά του. 

Το προσωπικό τού St Elizabeth Hospice, που στεγάζει κέντρα φροντίδας ασθενών με προοδευτικές ή ανίατες νόσους, εξήρε τον τραγουδιστή.

Όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εντ Σίραν κάνει κάποια δωρεά στην οργάνωση, αφού στο παρελθόν τους έχει χαρίσει πικ απ, ακουστικά, σκέιτμπορντ και άλλα αντικείμενα, τα οποία δημοπρατούνται στο διαδίκτυο καλύπτοντας ανάγκες του St Elizabeth Hospice.

Η εκπρόσωπος του κέντρου φροντίδας, Έλεν Όουεν δήλωσε στο BBC ότι ο τραγουδιστής ήταν «πραγματικά γενναιόδωρος» και πρόσθεσε ότι «πολύ συχνά κάνει ξεκαθάρισμα και τους δωρίζει αντικείμενά του».

«Αυτή τη φορά μας δώρισε το κεφάλι» είπε τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα πουληθεί η κατασκευή από lego τουβλάκια. Πιθανότατα θα εκτεθεί σε ένα από τα κέντρα φροντίδας της οργάνωσης και στη συνέχεια θα πουληθεί σε πλειστηριασμό, διευκρίνισε.

Γιατί ο Εντ Σίραν δώρισε ένα ομοίωμα του κεφαλιού του από τουβλάκια Lego Facebook Twitter

«Έχουμε πουλήσει στο παρελθόν αντικείμενα του τραγουδιστή στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει για τις νέες δωρεές του, επειδή θέλουμε κάτοικοι της πόλης να επωφεληθούν από τη γενναιοδωρία του».

Η μητέρα του τραγουδιστή, Ίμοτζεν Σίραν έχει επίσης κάνει αρκετές δωρεές χειροποίητων κοσμημάτων για να συγκεντρώσει χρήματα για το κέντρο φροντίδας. 

Πρόσφατα ένα κέρινο ομοίωμα του Εντ Σίραν εμφανίστηκε σε ένα cat cafe (καφετέρια με γάτες) στο Λονδίνο και πλέον το γλυπτό έχει γίνει μόνιμο έκθεμα στο μουσείο κέρινων ομοιομάτων Madame Tussauds.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM