Η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ είναι ξανά μαζί, αλλά εδώ η είδηση δεν είναι η επανένωση. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Βατικανό να συναντά τον Πάπα Φραγκίσκο.

 

Το αναπάντεχο τετ-α-τετ έγινε στην Ιταλία στο συνέδριο "United to Cure" στο οποίο η Πέρι ήταν μία από τις πολλές προσωπικότητες που κλήθηκαν να δώσουν ομιλία.

 

Το συνέδριο φιλοξενεί ειδικούς στον τομέα της υγείας, της ψυχαγωγίας, των μέσων ενημέρωσης και της τεχνολογίας.

 

 

 

Στο ίδιο συνέδριο το παρών έδωσε και ο Πάπας ο οποίος κάποια στιγμή φέρεται να πλησίασε την ποπ σταρ και το σύντροφό της και να τους χαιρέτισε.

 

Το τριήμερο διεθνές συνέδριο εξετάζει τις επιπτώσεις της νέας τεχνολογίας στην κοινωνία και τον πολιτισμό με την τραγουδίστρια να εκφράζει μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και να δηλώνει ενθουσιασμένη που συμμετείχε.

 

Στο συνέδριο ήταν και ο τραγουδιστής Πίτερ Γκάμπριελ
Στο συνέδριο ήταν και ο τραγουδιστής Πίτερ Γκάμπριελ

 

Εκτός από τη συγκέντρωση εμπειρογνωμόνων σε διάφορα πεδία, η εκδήλωση προσελκύει επίσης τη συμμετοχή θρησκευτικών φορέων και κυβερνητικών εκπροσώπων, οι οποίοι έθιξαν θέματα όπως η εικονική πραγματικότητα και η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης στις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες.

 

Η τραγουδίστρια έδειξε από νωρίς τον ενθουσιασμό της και για το ταξίδι στη Ρώμη καθώς δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στο Instagram.