Η Πάμελα Άντερσον μιλά για τα ειδύλλια με τους Πούτιν, Ασάνζ, Σταλόνε και αποκαλύπτει ένα όργιο στην έπαυλη του Χέφνερ

Η Πάμελα Άντερσον μιλά για τα ειδύλλια με τους Πούτιν, Ασάνζ, Σταλόνε και αποκαλύπτει ένα όργιο στην έπαυλη του Χέφνερ Facebook Twitter
1

Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και ποτέ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ερωτική της ζωή. Ωστόσο στην τελευταία της συνέντευξη η Πάμελα Άντερσον αιφνιδίασε τους θαυμαστές της, όταν μοιράστηκε λεπτομέρειες για τις σχέσεις της με τους Βλαντιμίρ Πούτιν, Τζούλιαν Ασάνζ, Σιλβέστερ Σταλόνε αλλά και τον τωρινό της σύντροφο, Αντίλ Ραμί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Life Stories» του Πιρς Μόργκαν, που θα προβληθεί ολόκληρη το Σάββατο, η 50χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια αποκάλυψε πως διατηρεί επαφές με τον Πούτιν από τότε που τον έπεισε να απαγορεύσει το κυνήγι φώκιας το 2009. Ο Ρώσος πρόεδρος την είχε προσκαλέσει και στην ορκωμοσία του το 2012, αλλά εκείνη δεν πήγε. «Αυτό δεν το έκανα, αλλά έχουν γίνει διάφορα... προφανώς και έχουμε βρεθεί στο ίδιο μέρος μαζί αρκετές φορές», σχολίασε, καταλήγοντας: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Ναι». 

Για την φημολογούμενη σχέση της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, απάντησε πως είναι «κυρίως καλοί φίλοι», σημειώνοντας πως ο δεσμός τους δεν είναι ρομαντικός, «αλλά είμαστε πολύ κοντά». 

Έχοντας φωτογραφηθεί πολλές φορές για το Playboy, η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στον Χιού Χέφνερ, με τον οποίο η Πάμελα Άντερσον είχε ανέκαθεν πολύ στενές σχέσεις και ως εκ τούτου έχει ζήσει πάρα πολλά στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες. 


Το πιο τρελό, όπως είπε, ήταν όταν ένα βράδυ βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με εφτά γυμνά «κουνελάκια», που ήθελαν να τη δουν να κάνει σεξ με τον Χέφνερ. Αρχικά λέει πως δεν είχε ιδέα ότι περίμεναν να πάρει μέρος στο όργιο και νόμιζε ότι την κάλεσαν για να δει τον Χέφνερ να κάνει σεξ με τα μοντέλα. «Όλοι ήταν γυμνοί στο σπίτι και τα κορίτσια ήταν κάτω και μετά ανέβηκαν πάνω. Τις ακολούθησα. Σκέφτηκα, "Τι μπορεί να γίνεται πάνω;". Εφτά κορίτσια, ένα κάθε φορά με τον Χεφ. Καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού και τους παρακολουθούσα αλλά μετά συνειδητοποίησα πως με παρακολουθούσαν κι εκείνοι. Σκέφτηκα, "Αυτό δεν είναι ταινία. Πρέπει να φύγω"», είπε η Πάμελα. 

«Έχω πολλή τρέλα στην έπαυλη. Είχε πολλές γυναίκες γύρω του. Υπήρχαν αυτές οι μεγάλες οθόνες που έδειχνα διάφορα τρελά με τον Χιου και τα κορίτσια και baby oil], πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ποτέ της δεν εκμεταλλεύτηκε τον Χέφνερ. «Ήταν πρωτοπόρος, Αληθινός τζέντλεμαν και πολύ γοητευτικός. Λάτρευε τις γυναίκες και τους έδινε δύναμη. Σκεφτόταν πολύ μπροστά και έφτιαξε τη δική του ζωή. Κανείς δεν μπορούσε να τον αντιγράψει. Δεν υπήρχε τίποτα πρόστυχο. Νομίζω ήταν πολύ αθώο», είπε η Πάμελα. 

Η Πάμελα Άντερσον μιλά για τα ειδύλλια με τους Πούτιν, Ασάνζ, Σταλόνε και αποκαλύπτει ένα όργιο στην έπαυλη του Χέφνερ Facebook Twitter
Με τον Χιου Χέφνερ.

Η 51χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια στην προσπάθειά του να την φλερτάρει και να την εντυπωσιάσει της πρόσφερε κάποτε ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο. Όμως η «συμφωνία» μεταξύ τους θα σήμαινε πως δέχεται να είναι σε «ανοικτή σχέση» άρα πως αυτός θα είχε κι άλλες γυναίκες στη ζωή του. Η Πάμελα αρνήθηκε το deal. 

Η Πάμελα Άντερσον μιλά για τα ειδύλλια με τους Πούτιν, Ασάνζ, Σταλόνε και αποκαλύπτει ένα όργιο στην έπαυλη του Χέφνερ Facebook Twitter
Με τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Αν και παραδέχθηκε πως από την ζωή της έχουν περάσει πολλοί άντρες, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως αυτήν την περίοδο έχει μάτια μόνο για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, με τον οποίο μένουν μαζί στη Γαλλία. «Είναι φανταστικός. Εννοείται πως τον αγαπάω. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάω γι' αυτό. Είμαι πολύ κακή. Δεν έχω φίλτρο. Τόσο κακή. Είναι αυτό που είναι. Είμαι ευτυχισμένη στη Γαλλία.Νοιάζομαι πολύ και τα πάμε πολύ καλά. Είναι σημαντικό να περνάς καλά και να ζεις τη στιγμή. Ποιος ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτός ο κόσμος έτσι όπως πάει», είπε η Πάμελα Άντερσον. 

Η Πάμελα Άντερσον μιλά για τα ειδύλλια με τους Πούτιν, Ασάνζ, Σταλόνε και αποκαλύπτει ένα όργιο στην έπαυλη του Χέφνερ Facebook Twitter
Με τον Αντίλ Ραμί.

Στον παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Τόμι Λι, τον Κιντ Ροκ και τον Ρικ Σάλομον και έχει δύο γιους, τον 21χρονο Μπράντον και τον 20χρονο Ντίλαν. 

Σχετικά με τον Τόμι Λι, που το 1998 καταδικάστηκε σε φυλακιση 6 μηνών επειδή την κλώτσησε ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι κι εκείνη έγκυος στον γιο του, είπε: «Ήταν πολύ χάλια. Δεν το έχει σκεφτεί αυτό για πολύ καιρό αλλά ναι, ήταν απαίσια τότε». Επίσης πρόσθεσε πως δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ στη ζωή της την sex tape που είχε κάνει με τον Τόμι Λι. 

Η Πάμελα Άντερσον μιλά για τα ειδύλλια με τους Πούτιν, Ασάνζ, Σταλόνε και αποκαλύπτει ένα όργιο στην έπαυλη του Χέφνερ Facebook Twitter
Με τον Τόμι Λι, όταν ήταν έγκυος.
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM