Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά

Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολίασε το εξώφυλλο του Vanity Fair με τα τρία χέρια και πόδια και το περιοδικό απαντά Facebook Twitter
Το διορθωμένο εξώφυλλο
1

Η Ρις Γουίδερσπουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ έχουν πολύ χιούμορ και το απέδειξαν περίτρανα μετά το επικό photoshop-fail με τρία χέρια και τρία πόδια στο νέο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Την Πέμπτη το περιοδικό κυκλοφόρησε το ετήσιο τεύχος του Χόλιγουντ και στο τρίπτυχο εμφανίζονται οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Τομ Χανκς, Μάικλ Τζόρνταν, Zendaya, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο συντάκτης του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ. 

Αν και ομολογουμένως εντυπωσιακό λόγω της κοινής εμφάνισης τόσων σταρ, το εξώφυλλο έχει γίνει από χτες θέμα συζήτησης για όλους τους λάθος λόγους, αφού στη φωτογραφία η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να έχει τρία πόδια και η Όπρα Γουίνφρεϊ τρία χέρια. 

Η πρώτη που σχολίασε την αποτυχημένη επεξεργασία των εικόνων ήταν η Ρις Γουίδερσπουν, που με μεγάλή δόση αυτοσαρκασμού έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν... υποθέτω πως πλέον το γνωρίζουν όλοι... έχω τρία πόδια. Ελπίζω να μπορείτε ακόμη να με αποδεχθείτε για αυτό που είμαι (και δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθώ που αγκάλιασα σφιχτά την Όπρα... Αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα)».

Αν και οπωσδήποτε το συμπέρασμα που προκύπτει με μια πρώτη ματιά είναι πως η ηθοποιός μοιάζει να έχει τρία πόδια, το περιοδικό εξήγησε πως αυτό που δημιουργεί την αλλόκοτη ψευδαίσθηση είναι στην πραγματικότητα το ύφασμα στο φόρεμά της.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος χρήστης του Twitter παρατήρησε πως σε μία από τις behind-the-scenes φωτογραφίες, φαίνεται σαν η Όπρα Γουίνφρεϊ να έχει τρία χέρια- ένα ακουμπισμένο στο πόδι της, ένα στη μέση της και ένα στη μέση της Ρις Γουίδερσπουν. 

Η Όπρα δεν το άφησε επίσης ασχολίαστο, απαντώντας στην σχετική ανάρτηση της Ρις όπου αναφέρθηκε στο τρίτο χέρι της κάνοντας ανάλογο χιούμορ. 

«Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου. Ξέρω πως αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου», έγραψε στην απάντησή της.

Μετά και το σχόλιο της Όπρα, το Vanity Fair αποφάσισε να πάρει δημοσίως θέση για το αποτυχημένο Photoshop και παραδέχθηκε πως όντως έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος. 

«Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», έγραψε το περιοδικό στο Twitter, διευκρινίζοντας πως διόρθωσαν το λάθος στην διαδικτυακή έκδοση. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ