ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε αναπαράσταση όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε αναπαράσταση όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη στην εκπομπή «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν και το βίντεο που έφτιαξαν με αφορμή την εμφάνισή της είναι τουλάχιστον επικό, αφού αποφάσισαν να κάνουν μαζί αναπαράσταση κάποιες σκηνές από τις διασημότερες ταινίες της.

Ξεκινώντας από τον αλησμόνητο ρόλο της στο Notting Hill, η 49χρονη ηθοποιός έπαιξε στη συνέχεια μερικές χαρακτηριστικές σκηνές από ταινίες όπως τα Runaway Bride, Steel Magnolias, Charlie Wilson's War, Mystic Pizza, Pretty Woman, Hook, Erin Brockovich, The Pelican Brief, και Sleeping With the Enemy.

Όταν ήρθε η σειρά των Oceans 11 και 12, ο Τζέιμς Κόρντεν εμφανίστηκε με ένα εντελώς αλλόκοτο σύνολο. «Τι κάνεις», τον ρωτά η Τζούλια Ρόμπερτς. «Κάνω τον Τζορτζ Κλούνεϊ! Έχω καφέ, τεκίλα και καναδυό τέτοια», απαντά ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στις διαφημίσεις του ηθοποιού και τα δίδυμα παιδιά του με την σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν.  

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε αναπαράσταση όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά Facebook Twitter

Ωστόσο η καλύτερη στιγμή ήταν όταν έκαναν αναπαράσταση την σκηνή από την ταινία My Best Friend's Wedding. Αφού είπε ξανά την περίφημη ατάκα όπου παρακαλεί τον κολλητό της (Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ στην ταινία) να επιλέξει εκείνη αντί για την Κάμερον Ντίαζ, ο Κόρντεν τραβά ένα μικρόφωνο και αρχίζει να τραγουδά το «Say a Little Prayer». Η Τζούλια Ρόμπερτς ξεσπά σε γέλια και αρπάζει αμέσως μετά επίσης ένα μικρόφωνο και συνεχίζει το τραγούδι. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM