Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε αναπαράσταση όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε αναπαράσταση όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη στην εκπομπή «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν και το βίντεο που έφτιαξαν με αφορμή την εμφάνισή της είναι τουλάχιστον επικό, αφού αποφάσισαν να κάνουν μαζί αναπαράσταση κάποιες σκηνές από τις διασημότερες ταινίες της.

Ξεκινώντας από τον αλησμόνητο ρόλο της στο Notting Hill, η 49χρονη ηθοποιός έπαιξε στη συνέχεια μερικές χαρακτηριστικές σκηνές από ταινίες όπως τα Runaway Bride, Steel Magnolias, Charlie Wilson's War, Mystic Pizza, Pretty Woman, Hook, Erin Brockovich, The Pelican Brief, και Sleeping With the Enemy.

Όταν ήρθε η σειρά των Oceans 11 και 12, ο Τζέιμς Κόρντεν εμφανίστηκε με ένα εντελώς αλλόκοτο σύνολο. «Τι κάνεις», τον ρωτά η Τζούλια Ρόμπερτς. «Κάνω τον Τζορτζ Κλούνεϊ! Έχω καφέ, τεκίλα και καναδυό τέτοια», απαντά ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στις διαφημίσεις του ηθοποιού και τα δίδυμα παιδιά του με την σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν.  

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε αναπαράσταση όλη την καριέρα της σε 9 λεπτά Facebook Twitter

Ωστόσο η καλύτερη στιγμή ήταν όταν έκαναν αναπαράσταση την σκηνή από την ταινία My Best Friend's Wedding. Αφού είπε ξανά την περίφημη ατάκα όπου παρακαλεί τον κολλητό της (Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ στην ταινία) να επιλέξει εκείνη αντί για την Κάμερον Ντίαζ, ο Κόρντεν τραβά ένα μικρόφωνο και αρχίζει να τραγουδά το «Say a Little Prayer». Η Τζούλια Ρόμπερτς ξεσπά σε γέλια και αρπάζει αμέσως μετά επίσης ένα μικρόφωνο και συνεχίζει το τραγούδι. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM