Ο Ed Sheeran αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να κόψει τελείως το Twitter

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να κόψει τελείως το Twitter Facebook Twitter
0

Ο Ed Sheeran, σε μια πρόσφατη του συνέντευξη αποκάλυψε τον βασικό λόγο που προσπαθεί να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται από το Twitter.

Όπως φαίνεται άλλωστε τον τελευταίο καιρό, ο Βρετανός αστέρας της ποπ αποφεύγει τα tweets, με τα τελευταία του ποστ να είναι στην πλειοψηφία τους σύνδεσμοι που οδηγούν στον λογαριασμό του στο Instagram και τίποτα περισσότερο

«Έχω πραγματικά "φύγει" εντελώς από το Twitter, δεν μπορώ να το διαβάσω» δήλωσε χαρακτηριστικά σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sun».

«Μπαίνω και δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά μόνο άνθρωποι που λένε άσχημα πράγματα. Το Twitter είναι η ιδανική πλατφόρμα γι' αυτό», τόνισε.

Συνεχίζοντας, ο Sheeran εξήγησε πως ακόμη και «ένα "σχόλιο" μπορεί να σου καταστρέψει ολόκληρη την μέρα». 

Τα παραπάνω δεν προκαλούν βέβαια κάποια ιδιαίτερη έκπληξη καθώς παρά το γεγονός πως ο τραγουδιστής έχει παραπάνω από 32.000 tweets, όπως δηλώνει, ποτέ δεν ένιωσε μεγάλος θαυμαστής των social media.

Είναι γνωστό, άλλωστε πως ο ίδιος δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει διάλειμμα από τα social media για πάνω από έναν χρόνο.

Please read x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις

Μια από τις λίγες φορές που χρησιμοποίησε το Twitter το τελευταίο διάστημα ήταν για να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Glastonbury. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι τραγουδούσε playback.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το εξηγήσω, αλλά ό,τι κάνω στις ζωντανές μου εμφανίσεις γίνεται ζωντανά», έγραψε.

Ένα ακόμη πράγμα που αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο Sheeran είναι πως προσφάτως βρέθηκε στο στόχαστρο των θαυμαστών της Lady Gaga. «Οι θαυμαστές της Lady Gaga διάβασαν σε μια συνέντευξη μου κάτι που υπέθεσαν πως αναφερόταν σε εκείνη με αποτέλεσμα να με μισήσουν». 

«Έτσι νομίζω ότι το Twitter λειτουργεί σαν μία δεξαμενή υποθετικών πραγμάτων όπου στο τέλος μπλέκεσαι και συ».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM