Ο Ed Sheeran, σε μια πρόσφατη του συνέντευξη αποκάλυψε τον βασικό λόγο που προσπαθεί να μείνει όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται από το Twitter.

 

Όπως φαίνεται άλλωστε τον τελευταίο καιρό, ο Βρετανός αστέρας της ποπ αποφεύγει τα tweets, με τα τελευταία του ποστ να είναι στην πλειοψηφία τους σύνδεσμοι που οδηγούν στον λογαριασμό του στο Instagram και τίποτα περισσότερο

 

«Έχω πραγματικά "φύγει" εντελώς από το Twitter, δεν μπορώ να το διαβάσω» δήλωσε χαρακτηριστικά σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Sun».

 

«Μπαίνω και δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά μόνο άνθρωποι που λένε άσχημα πράγματα. Το Twitter είναι η ιδανική πλατφόρμα γι' αυτό», τόνισε.

 

Συνεχίζοντας, ο Sheeran εξήγησε πως ακόμη και «ένα "σχόλιο" μπορεί να σου καταστρέψει ολόκληρη την μέρα». 

 

Τα παραπάνω δεν προκαλούν βέβαια κάποια ιδιαίτερη έκπληξη καθώς παρά το γεγονός πως ο τραγουδιστής έχει παραπάνω από 32.000 tweets, όπως δηλώνει, ποτέ δεν ένιωσε μεγάλος θαυμαστής των social media.

 

Είναι γνωστό, άλλωστε πως ο ίδιος δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει διάλειμμα από τα social media για πάνω από έναν χρόνο.

 

Please read x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις

 

Μια από τις λίγες φορές που χρησιμοποίησε το Twitter το τελευταίο διάστημα ήταν για να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή του στο φεστιβάλ του Glastonbury. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι τραγουδούσε playback.

 

 

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να το εξηγήσω, αλλά ό,τι κάνω στις ζωντανές μου εμφανίσεις γίνεται ζωντανά», έγραψε.

 

Ένα ακόμη πράγμα που αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο Sheeran είναι πως προσφάτως βρέθηκε στο στόχαστρο των θαυμαστών της Lady Gaga. «Οι θαυμαστές της Lady Gaga διάβασαν σε μια συνέντευξη μου κάτι που υπέθεσαν πως αναφερόταν σε εκείνη με αποτέλεσμα να με μισήσουν». 

 

«Έτσι νομίζω ότι το Twitter λειτουργεί σαν μία δεξαμενή υποθετικών πραγμάτων όπου στο τέλος μπλέκεσαι και συ».