ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Tο ελαφρώς NSFW βίντεο της Katy Perry είναι γεμάτο αναφορές στον κανιβαλισμό και κρύβει ανατροπή στο τέλος

Tο ελαφρώς NSFW βίντεο της Katy Perry είναι γεμάτο αναφορές στον κανιβαλισμό και κρύβει ανατροπή στο τέλος Facebook Twitter
0

H Katy Perry μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο της τραγούδι της "Bon Appétit" και το σενάριο είναι βασισμένο σε αυτό ακριβώς που αναφέρεται ο τίτλος.

Κύριο συστατικό του μενού είναι η ίδια η τραγουδίστρια η οποία αρχικά βρίσκεται στα χέρια μιας ομάδας σεφ που την ετοιμάζουν για το μαγείρεμα. 

Τη σκηνοθεσία έχουν κάνει οι Dent De Cuir και το βίντεο είναι αρκετά τολμηρό καθώς αρχικά μοιάζει να φλερτάρει με τον κανιβαλισμό,  ενώ με μια αναπάντεχη ανατροπή στο φινάλε δείχνει ξεκάθαρα πως αυτό ήταν το θέμα του από την αρχή.

Στα πλαίσια προώθησης της νέας της δουλειάς, η τραγουδίστρια αναμένεται να κάνει μια σειρά εμφανίσεων σε δημοφιλείς εκπομπές όπως το "Ellen DeGeneres Show, το "Saturday Night Live," το αγαπημένο "Carpool Karaoke", αλλά και το "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon."

Μέχρι τότε, και ενώ θεωρείται βέβαιο πως οι συνεντεύξεις θα έχουν αρκετές δηλώσεις που θα συζητηθούν, απολαύστε το «Καλή Όρεξη»

 
Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM