Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό

Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό Facebook Twitter
1

Η Mischa Barton δήλωσε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, εξηγώντας το περίεργο ξέσπασμά της που οδήγησε σε προσωρινή νοσηλεία της για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, μετά από επεισοδιακές σκηνές που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της και αναστάτωσαν τους γείτονές της στο Χόλιγουντ. Ούρλιαζε ότι η μητέρα της ήταν μάγισσα και μιλούσε ακατανόητα καθώς ήταν κρεμασμένη στο φράχτη του σπιτιού της και τελικά στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική.


Η Barton δήλωσε την Παρασκευή ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από μια διανυκτέρευση και είχε ανακαλύψει από τους γιατρούς ότι κάποιος της είχε δώσει την ουσία GHB το βράδυ της Τετάρτης, ενώ γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της.

Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό Facebook Twitter

Το GHB, ουσία που συχνά αναφέρεται και ως χάπι ή σιρόπι του βιασμού, είναι ένα ναρκωτικό που χρησιμοποιείται για να κάμψει τις αντιστάσεις των θυμάτων. Η ανάμειξη με αλκοόλ έχει μια πολύ ισχυρή αναισθητική επίδραση, ενώ υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κώματος, ακόμα και θανάτου.

Η Barton είπε στο People πως είχε βγει για διασκέδαση με μερικούς φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Δήλωσε πως ενώ έπινε συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς η συμπεριφορά της γινόταν όλο και πιο ασταθής και πως όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση χειροτέρευε.


«Πήγα εθελοντικά να ζητήσω επαγγελματική βοήθεια και ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό πως μου είχε δοθεί η ουσία GHB. Μετά από ολονύκτια νοσηλεία είμαι στο σπίτι και είμαι καλά», αναφέρει. Τέλος ευχαριστεί όλους τους γιατρούς για τη βοήθεια και τη φροντίδα και δηλώνει πως αυτό που της συνέβη είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές όταν είναι έξω.

Πηγές από την αστυνομία δήλωσαν την Πέμπτη πως η ηθοποιός δέχτηκε οικειοθελώς να γίνει η διακομιδή της στο νοσοκομείο για έλεγχο μετά το ξέσπασμά της.



Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια