O Stephen Colbert θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων Emmy

O Stephen Colbert θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων Emmy Facebook Twitter
0

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του CBS «Late Show», Στίβεν Κόλμπερτ θα είναι ο οικοδεσπότης της 69ης απονομής των βραβείων Emmy που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2017 στο Λος Άντζελες.

«Ανυπομονούμε να τιμήσουμε τους καλύτερους της τηλεόρασης, ενώ θα διασκεδάζουμε το κοινό με τη δημιουργική ενέργεια και το αιχμηρό χιούμορ του Στίβεν Κόλμπερτ», ανέφερε στην ανακοίνωση ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των ζωντανών μεταδόσεων στο CBS, Τζακ Σούσμαν.

Σε ανακοίνωσή του, ο Κόλμπερτ σχολίασε δεικτικά ότι η τελετή απονομής των Emmy του 2017 θα συγκεντρώσει «το μεγαλύτερο κοινό που έχει παρευρεθεί ποτέ σε τελετή των Emmy, τελεία και παύλα», σατιρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη δήλωση του εκπροσώπου του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο, Σον Σπάισερ που ισχυρίστηκε ότι η τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο στην ιστορία των προεδρικών ορκωμοσιών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM