To Παρίσι στο ρυθμό της Victoria's Secret - Οι «Άγγελοι» προσγειώθηκαν στη Γαλλία

To Παρίσι στο ρυθμό της Victoria's Secret - Οι «Άγγελοι» προσγειώθηκαν στη Γαλλία Facebook Twitter
0

Το Παρίσι ζει σε Χριστουγεννιάτικο ρυθμό, αλλά παράλληλα ετοιμάζεται και για μια από τιθς πιο διάσημες και θεαματικές πασαρέλες του πλανήτη. Η Lady Gaga αφίχθη σήμερα στη γαλλική πρωτεύουσα και την ίδια ώρα δεκάδες εντυπωσιακά μοντέλα αποβιβάστηκαν από την ειδική πτήση που έφτασε από τη Νέα Υόρκη.

#LadyGaga out in Paris, France ________________________________ لیدی گاگا خواننده ی 30 ساله در پاریس، فرانسه #Asalazb

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης нσℓℓуωσσ∂ια⛄️ (@hollywoodi_a) στις

To σόου της «Victoria's Secret» θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Παρίσι το οποίο υποδέχεται τους διάσημους «Αγέλλους» για πρώτη φορά και έχει προευτοιμαστεί κατάλληλα λαμβάνοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το «Victoria's Secret Fashion Show» είναι από τα πλέον αναμενόμενα κάθε χρόνο, αφού από 1996 οπότε και διοργανώθηκε για πρώτη φορά, η γνωστή εταιρία έχει κάνει το συγκεκριμένο σόου κάτι σαν παράδοση πια στο χώρο της μόδας.

LET'S DO THIS! @josephineskriver #vsfashionshow

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jasmine Tookes (@jastookes) στις

????

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Adriana Lima (@adrianalima) στις

Angels are off to PARIS! #VSFS2016 ❤️???❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης elsa hosk (@hoskelsa) στις

Μεγάλη προσοχή δίνεται κάθε φορά και στη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα μοντέλα εσωρούχων στην επίδειξη καθώς κάθε κομμάτι είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς κι επίσης όλα είναι χειροποίητα, οπότε η ομάδα πίσω από το event φροντίζει τα εσώρουχα να παρουσιαστούν έτσι που να είναι σχετικά μεταξύ τους.

Μέχρι σήμερα, στην πασαρέλα της Victoria's Secret έχουν περπατήσει διάσημα ονόματα όπως οι Heidi Klum, Gisele Bündchen, Karolina Kurkova και Tyra Banks αλλά και πιο άσημα κάποτε, όπως οι Adriana Lima, Miranda Kerr και Behati Prinsloo, που ξεκίνησαν από εκεί την καριέρα τους.


Κάθε χρόνο, η Victoria's Secret κάνει κάστινγκ για να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες εκείνη που θα συμπεριληφθεί στους νέους «Αγγέλους». Φέτος, σύμφωνα με το Harper Bazaar, στο «νέο αίμα» που θα περπατήσει στην πασαρέλα τον Δεκέμβριο συγκαταλέγονται οι: Bella Hadid, Dilone, Alanna Arrington, Brooke Perry, Lais Olivera, Herieth Paul, Lameka Fox, Luma Grothe, Zuri Tibby, Georgia Fowler, Megan Williams, Maggie Laine, Keke Lindgard, Jourdana Elizabeth, Xiao Wen Ju and Grace Elizabeth.


Επίσης, η εταιρία εκτός από μεγάλα ονόματα και πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα, επιλέγει προσεκτικά και σταθερά και μερικούς καλλιτέχνες για να πλαισιώσουν το σόου. Φέτος, σύμφωνα με το περιοδικό Glamour, ανάμεσα στα ονόματα που θα τραγουδήσουν τη μεγάλη βραδιά είναι η Lady Gaga, ο Bruno Mars και ο The Weeknd.

Ready for take off!?? yes I'm great believer in angels?? #victoriasecret #VSfashionshow16 #VSFS16

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Valery Kaufman (@valerykaufman) στις


Goodnight angels ???? #StellaMaxwell #victoriassecret #vsfashionshow16 #vsfs2016 #Goodnightfromchina

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης StellaMaxwell CHN fanpage (@stellamaxwell_chn) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM