Ο Πρίγκιπας έχει γενέθλια και το Παλάτι τον γιορτάζει με νέα φωτογράφιση

Ο Πρίγκιπας έχει γενέθλια και το Παλάτι τον γιορτάζει με νέα φωτογράφιση Facebook Twitter
2

Η πρώτη του μέρα στο σχολείο, οι πρώτες του φιλίες, το πρώτο του δόντι, η συνάντηση με τον Ομπάμα, τα ρούχα του και όλα όσα κάνει προσελκύουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο πρίγκηπας Τζορτζ είναι το πιο αγαπητό μωρό των Βρετανών και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλου του τύπου με αποτέλεσμα τα γενέθλιά του να γιορτάζονται με εξώφυλλα, αφιερώματα και φωτογραφίες σε όλο τον τύπο.

Σήμερα έγινε τριών ετών και το παλάτι γιορτάζει. Με αφορμή την ημέρα και όπως συνηθίζεται, έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του 3ου διαδόχου του αγγλικού θρόνου.

 

Τον μικρό φωτογράφισε ο Matt Porteous στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ πριν λίγες μέρες. Το Παλάτι αναφέρει πως οι φωτογραφίες δίνονται τηρώντας τη δέσμευσή του να διαθέτει συχνά εικόνες των παιδιών του Δούκα και της Δούκισσας προκειμένου να αποφεύγεται το ανελέητο κυνήγι των φωτογράφων.

 

Ο Πρίγκιπας έχει γενέθλια και το Παλάτι τον γιορτάζει με νέα φωτογράφιση Facebook Twitter

 

Ο Πρίγκιπας έχει γενέθλια και το Παλάτι τον γιορτάζει με νέα φωτογράφιση Facebook Twitter

 

Ο Πρίγκιπας έχει γενέθλια και το Παλάτι τον γιορτάζει με νέα φωτογράφιση Facebook Twitter

 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οπότε αύριο οι Βρετανοί θα αγοράσουν σωρηδόν μία καρό κουβέρτα, ένα μαύρο Λαμπραντόρ? (δεν είμαι κτηνίατρος οπότε ίσως κάνω λάθος ,στο χρώμα),και τα ρούχα που θυμίζουν τα δικά μου παιδικά χρόνια τη δεκαετία του 70 που ήμουν πολιτικός κρατούμενος.