Vogue: «O Λάκης Γαβαλάς θα έπρεπε να μνημονεύεται»

Vogue: «O Λάκης Γαβαλάς θα έπρεπε να μνημονεύεται» Facebook Twitter
10

Ο δημοσιογράφος μόδας Τσεζάρε Κουνάτσια υπογράφει  ένα αποθεωτικό κομμάτι για την Ελλάδα και τα νησιά της στην διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής Vogue.

Εκτός όμως από το εγκώμιο που πλέκει στις ομορφιές των ελληνικών νησιών, εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν το κείμενο συμπαράστασης στο Λάκη Γαβαλά γράφοντας (με μια κάποια αμετροέπεια) ότι «ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της ελληνικής μόδας και ο απόλυτος βασιλιάς της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, έγινε αντικείμενο χλεύης εξαιτίας της οικονομικής του περιπέτειας».

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων συμπλήρωσε πώς «ο Λάκης Γαβαλάς έχει φυλακιστεί για υποτιθέμενη απάτη, φοροδιαφυγή και άλλες κατηγορίες, ενώ θα έπρεπε να μνημονεύεται για την ασύγκριτη γενναιοδωρία του και την μοναδική του ικανότητα να μεταμορφώνεται στον πιο τέλειο και φιλόξενο οικοδεσπότη».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της η διοργάνωση

TV & Media / Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της

Η αποχώρηση της Ισπανίας —μιας από τις «big five» χώρες που στηρίζουν τον διαγωνισμό— δημιουργεί την προοπτική μειωμένων χορηγιών και τηλεθέασης για το υπερθέαμα που προσελκύει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Η αναφορά στον Λάκη έρχεται ως απάντηση σ'αυτό το άρθρο http://www.gay.tv/news/lifestyle/mykonos-2012-o-la-maledizione-gay-di-lakis-gavalas/ΥΓ: Στο τέλος του άρθρου αναφέρει επίσης την LIFO και τον Νίκο Δήμου.
Ενα δεν καταλαβαίνω. Αφού ο Γαβαλάς χρωστάει, είναι υπόδικος, δεν ξέρω αν κρατείται αλλά πάντως σίγουρα η κατάστασή του δεν είναι και τόσο ανθηρή, πως το μαγαζί του στη Βουκουρεστίοτ συνεχίζει να υφίσταται και μάλιστα ακμαιότατο;;