Τηλεθέαση Πρωτοχρονιάς: Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρονιά οι τηλεθεατές

Τηλεθέαση Πρωτοχρονιάς: Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρονιά οι τηλεθεατές Facebook Twitter
0

Εορταστικό πρόγραμμα για να υποδεχτούν το 2020 ετοίμασαν τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρατεύοντας σόου και εκπομπές με μεγάλη τηλεθέαση και ζωντανές συνδέσεις από τους εορτασμούς στην Αθήνα.

Τα ποσοστά τηλεθέασης από το zappit δείχνουν τι επέλεξαν να δουν οι περισσότεροι τηλεθεατές για να αλλάξουν χρόνο στο διάστημα από τις 23:45 στις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 00:15 στην 1η Ιανουαρίου 2020.

Τηλεθέαση Πρωτοχρονιάς: Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρονιά οι τηλεθεατές Facebook Twitter
Το γλέντι του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν η παρέα των περισσότερων τηλεθεατών για την αλλαγή της χρονιάς

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, πρώτη επιλογή στο συγκεκριμένο διάστημα ήταν ο ΣΚΑΪ τόσο στο σύνολο των τηλεθεατών όσο και στο δυναμικό κοινό. Το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ήταν το πρόγραμμα που πέτυχε την μεγαλύτερη τηλεθέαση κατά την αλλαγή του χρόνου ενώ το εορταστικό «Πέτα τη φριτέζα» ήρθε δεύτερο και ο εορτασμός στο Σύνταγμα με τη συναυλία και τα βεγγαλικά ήταν η τρίτη επιλογή συγκεντρώνοντας επίσης τριψήφιο ποσοστό στο σύνολο.

Αναλυτικότερα τα ποσοστά για το σύνολο του κοινού:

ΣΚΑΙ: 29,1 %

ANT1: 17,2 %

ΕΡΤ1: 11,4 %

OPEN: 7,7 %

ALPHA: 5,6 %

STAR: 3,6 %

Τα ποσοστά τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό:

ΣΚΑΙ: 30,7 %

ANT1: 18 %

ΕΡΤ1: 8,5 %

OPEN: 7,8 %

ALPHA: 4,8 %

STAR: 3,3 %

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACADEMIA - fanzine

TV & Media / ACADDEMIA: Ξεφυλλίστε το νέο fanzine έτσι όπως τυπώθηκε

Ο Στάθης Καλατζής, co-curator της νέας πλατφόρμας συστράτευσης της δημιουργικής κοινότητας της Αθήνας, εγκαινιάζει το νέο τους εγχείρημα με ένα editorial στο fanzine που κυκλοφόρησε μαζί με την έντυπη LiFO.
ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ, ACADDEMIA CO-CURATOR
O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ