Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter
0

Όλοι έχουμε τους αγαπημένους μας ήρωες στο Game Of Thrones. Είναι και τόσοι πολλοί οι χαρακτήρες που συνήθως έχουμε περισσότερους από έναν. Αλλά αλήθεια, οι επιλογές μας αυτές τι μπορεί να λένε για εμάς;

Αν θέλετε να τους θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να συντονιστείτε στη Nova και να απολαύσετε όλους τους κύκλους στο μοναδικό pop up  κανάλι ΝovaThronesHD (από 1/4 έως 31/5). Η πρεμιέρα στις 14 Απριλίου για τον τελευταίο κύκλο άλλωστε είναι τόσο κοντά, που νομίζω ότι είδα την Άρια να με χαιρετάει...

Σκεφτείτε λοιπόν τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και δείτε τι καπνό φουμάρετε. Η αξιοπιστία δείχνει να είναι μεγαλύτερη από αυτήν των ζωδίων. Δείτε και πείτε.

Ned Stark

Η τιμή σας έχει πολύ μεγάλη αξία. Σέβεστε και είστε πιστοί στους φίλους σας, που γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας ανά πάσα στιγμή.

Η καλή σας φύση όμως μπορεί να γίνει και αντικείμενο εκμετάλλευσης γιατί δυστυχώς κάποιοι έχουν και κρυφή ατζέντα. Σε γενικές γραμμές προσπαθείτε να είστε πάντα δίκαιοι, χωρίς προκαταλήψεις αν και η ζωή δεν φροντίζει πάντα τους καλούς...

Catelyn Stark

Αυτό που προέχει για εσάς είναι η οικογένεια και η ασφάλειά της. Είστε δυναμικός χαρακτήρας που εμπνέει εμπιστοσύνη και δημιουργεί μακροχρόνιες φιλίες. Είστε ο άνθρωπος που θέλουν όλοι να έχουν κοντά τους.

Sansa Stark

Αν και οι άνθρωποι έχουν μία τάση να σε υποτιμάνε, τελικά τους βγαίνεις στη γωνία. Δεν είσαι ο μαχητικός τύπος αλλά αυτός που σιωπηλά θα σκεφτεί τα δεδομένα και αναλόγως θα πράξει.

Οι πνευματικές σου ικανότητες είναι η πραγματική σου δύναμη που θα σε γλιτώσει από τις κακοτοπιές (που δεν είναι και λίγες στη ζωή σου). Αν και είσαι ρομαντικός τύπος, η αγάπη άργησε μια μέρα (πάρ' το απόφαση ότι πολύ δύσκολα θα βρεις αυτό που ψάχνεις).

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Arya Stark

Είσαι φοβερός τύπος αν και μπορεί να γίνεις και λίγο φοβιστικός. Η ζωή σε σκλήρυνε πιο πολύ από ότι χρειαζόταν αλλά είσαι ευθύς, ειλικρινής, μαχητικό πνεύμα και αγαπημένο πρόσωπο στον κύκλο σου που βλέπει πέρα από την «πανοπλία» που φοράς.

Jon Snow

Δεν είσαι αυτό που λέμε ομιλητικός τύπος, αλλά έχεις μια δική σου γοητεία που τελικά πουλάει. Αν και συχνά πυκνά το ύφος σου δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει καταλάβει και πολύ τι γίνεται ή τι λέγεται, αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί δεν το 'χεις. Είσαι unsocial beast και ίσως λίγο παγοκολόνα.

Είσαι καλόκαρδος βέβαια και θα μπορούσες με λίγο κόπο να αφήσεις και τους άλλους να το δουν, αν το αποφασίσεις. Αυτή σου η στάση δίνει από την άλλη μία αίσθηση ασφάλειας που σημαίνει ότι είναι πολλοί αυτοί που θα σε ήθελαν στη ζωή τους. Η συναισθηματική σου ζωή είναι χάλια και μάλλον θα καταλήξεις μοναχικός λύκος.

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Cersei Lannister

Αν αγαπημένο σου πρόσωπο είναι η Σέρσεϊ, τότε πρέπει να συμβαίνουν δύο πράγματα. Είτε ήσουν η bitch του σχολείου (και παραμένεις του γραφείου), είτε ήσουν wannabe bitch που αυτό σε κάνει ακόμα χειρότερη/ο.

Το σίγουρο είναι ότι σου κόβει και η εκδικητική σου μανία ενίοτε έχει βάση, συνήθως όμως όχι. Καλό θα ήταν να μην κάνεις οικογένεια, εκτός αν σου πάνε τα μαύρα.

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Tyrion Lannister

Αν και δεν είχες ποτέ την υποστήριξη της οικογένειάς σου, το σαρκαστικό σου χιούμορ σπάει πάγους και σου ανοίγει πόρτες. Η ευστροφία σου σε κάνει απαραίτητο σύμμαχο σε φιλικούς και επαγγελματικούς κύκλους, ενώ δεν σου λείπουν οι επιτυχίες και στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να κρύβεις πόνο μέσα σου αλλά έχεις φροντίσει με ένα ποτήρι κρασί να τα κάνεις όλα να φαίνονται πιο εύκολα.

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Jaime Lannister

Λογικά θα ήσουν ο ωραίος του σχολείου με μικρούς και μεγάλους να πιστεύουν ότι θα πας πολύ μπροστά. Τελικά, ακόμα είσαι εκεί που ήσουν και το μόνο που μέχρι τώρα σε σώζει είναι η κοινωνική θέση της οικογένειας. Πιθανόν να δουλεύεις στην εταιρεία του μπαμπά σου.

Από την άλλη έχεις καλή καρδιά, άσχετα αν δεν το βλέπουν οι περισσότεροι, και θα ήθελες να ανεξαρτητοποιηθείς από το όνομα που φέρεις για να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της ζωής.

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Daenerys Targaryen

Είσαι οραματιστής, αγωνιστής τσεγκεβαρικός και αρκετές φορές παρορμητικός. Οι υψηλές ηθικές σου αξίες θα γοητεύσουν πολύ κόσμο (που θα είναι για πάντα δίπλα σου) αν και καλό θα είναι κάποτε να πατάς και στη γη. Όταν κάποιος δεν νιώθει, κατανοεί ή στέκεται απέναντι από όσα πιστεύεις τότε βγάζεις φωτιές.

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Oberyn Martell

Σε χαρακτηρίζει το πάθος για ζωή και δεν θα έλεγες όχι αν μπορούσες να είσαι ένας μπον βινέρ ηδονιστής για πάντα. Από την άλλη έχεις και υψηλά στάνταρ όσον αφορά στη δικαιοσύνη, είσαι και κατιτίς περισσότερο περήφανος γεγονός που μπορεί να σου «χτυπήσει».

Littlefinger

Ε, εντάξει. Αν αγαπάς αυτόν τον οπορτουνιστή παρλαπίπα, τι να σου πω. Τα πας καλά με τα λόγια, σου αρέσουν οι ίντριγκες, σου αρέσει να φτιάχνεις και να ζεις στο παρασκήνιο, είσαι παρτάκιας και απορώ που έχεις ακόμα φίλους (αν έχεις).

Τι λέει για σένα ο αγαπημένος σου χαρακτήρας στο Game Of Thrones Facebook Twitter

Joffrey Baratheon

Είσαι σαδιστής και τη βρίσκεις να βασανίζεις κόσμο. Χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος είσαι κακόψυχος και θα εκμεταλλευτείς την όποια εξουσία έχεις απέναντι σε όποιον την έχεις. Βασικά να πας asap σε κανένα ψυχολόγο μην σε δούμε στα κανάλια.

Οι παραπάνω πρωταγωνιστές είναι κάποιοι από τους βασικούς. Όπως είδατε, δώσαμε βάση στις δύο μεγάλες οικογένειες που έχουν και τον περισσότερο χρόνο στους 7 κύκλους: στους Λάνιστερ και στους Σταρκ (και σε κάποιους γνωστούς και άγνωστους Ταργκέριαν).

Αν σας έλειψαν αυτές οι χαρακτήρες, μπορείτε να τους ξαναδείτε ασφαλώς και μόνο από τα κανάλια της Nova. Εκεί που θα δούμε όλοι και την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του GOT, αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική, από τη Nova.

Και αν δεν αντέξουμε το 04:00π.μ. μπορούμε με την υπηρεσία Nova On Demand να δούμε το φινάλε της διεκδίκησης του Σιδερένιου Θρόνου με την πρώτη ευκαιρία.

Και όχι μόνο αυτό αλλά και ό,τι έχει προηγηθεί στην αγαπημένη μας σειρά.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ