Θοδωρής Αθερίδης: Θυμήθηκε την σκηνή του «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» που έκαναν 31 λήψεις

Ο Θοδωρής Αθερίδης χαμογελαστός Facebook Twitter
Eurokinissi/Panorama Press
0

Ιστορίες από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Σ΄ αγαπώ, μ’ αγαπάς» θυμήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην ενότητα «Vintage Stories» και μ΄πιλησε για την σειρά του Mega, στην οποία, όπως είπε, όταν ξεκίνησε πληρωνόντουσαν με δραχμές και στο τέλος με ευρώ.

Μάλιστα, σε ένα σημείο, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στην σκηνή που χρειάστηκαν 31 λήψεις προκειμένου να γυριστεί, καθώς «λύνονταν» από το γέλιο. Πρόκειται για εκείνη που ο «Θοδωρής» έχει παρενέργειες από τα συμπληρώματα διατροφής που του πήρε η «Δήμητρα».

«Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λογοτομή: Fake news και παραπληροφόρηση - Πού είναι η είδηση και πού το πρόβλημα

Digital EU Forward / Λογοτομή: Fake news και παραπληροφόρηση - Πού είναι η είδηση και πού το πρόβλημα

Ο παρουσιαστής και social media expert Άλεξ Κάβδας και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη συναντήθηκαν στα γραφεία της Lifo και συζήτησαν για την μάχη κατά της παραπληροφόρησης, τα fake news και την στρατηγική της Ευρώπης ενάντια στις μάχη της προπαγάνδας και την διαστρέβλωση των πληροφοριών
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ