Τέμπη: Στο Netflix το ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι»

Τέμπη: Στο Netflix το ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι» Facebook Twitter
0

To ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι» του MEGA, σε παραγωγή της Alter Ego Media, για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Ανθή Βούλγαρη, προστίθεται στη βιβλιοθήκη του Netflix.

«Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε την κοινή γνώμη και τάραξε τα νερά με τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες των επιζώντων και τις αφηγήσεις των οικογενειών των 57 θυμάτων, θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή υπηρεσία streaming, σε Ελλάδα και Κύπρο», ανακοίνωσε το MEGA.

«Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που καταγράφει, με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, την αλήθεια της αποφράδας εκείνης ημέρας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε στο φως το ξημέρωμα. Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες, τα όνειρα που χάθηκαν και μια πληγή που παραμένει ακόμα ανοιχτή…», καταλήγει η ανακοίνωση.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM