Τέμπη: Στο Netflix το ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι»

Τέμπη: Στο Netflix το ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι» Facebook Twitter
0

To ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι» του MEGA, σε παραγωγή της Alter Ego Media, για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, που επιμελήθηκε και παρουσιάζει η Ανθή Βούλγαρη, προστίθεται στη βιβλιοθήκη του Netflix.

«Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε την κοινή γνώμη και τάραξε τα νερά με τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες των επιζώντων και τις αφηγήσεις των οικογενειών των 57 θυμάτων, θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή υπηρεσία streaming, σε Ελλάδα και Κύπρο», ανακοίνωσε το MEGA.

«Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που καταγράφει, με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, την αλήθεια της αποφράδας εκείνης ημέρας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε στο φως το ξημέρωμα. Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες, τα όνειρα που χάθηκαν και μια πληγή που παραμένει ακόμα ανοιχτή…», καταλήγει η ανακοίνωση.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

TV & Media / Ανθή Βούλγαρη: «Είναι σοβαρό» - Θα κινηθεί νομικά για επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το παιδί της

«Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος
THE LIFO TEAM