Τέλος η Δέσποινα Βανδή από το Open; Όλο το παρασκήνιο και οι πληροφορίες

Τέλος η Δέσποινα Βανδή από το Open; Όλο το παρασκήνιο και οι πληροφορίες Facebook Twitter
0

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με το Open Beyond αφού, όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποτελεί ήδη παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε φέτος την ταξιδιωτική - γαστρονομική εκπομπή "My Greece", σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Δρίσκα με την προοπτική να αναλάβει κεντρικό ρόλο και στο X-Factor που θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι. Και μπορεί το μπάνερ με τη φωτογραφία της να βρίσκεται ακόμα στην επίσημη ιστοσελίδα, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους, που μίλησε χθες στον Νίκο Μουτσινά για το παιχνίδι, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην πασίγνωστη τραγουδίστρια. 

Τέλος η Δέσποινα Βανδή από το Open; Όλο το παρασκήνιο και οι πληροφορίες Facebook Twitter

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Ο μουσικοσυνθέτης, που θα είναι κριτής στον διαγωνισμό αναφέρθηκε ονομαστικά σε βασικούς συντελεστές της παραγωγής, παραλείποντας «επιμελώς» να μιλήσει για τη Δέσποινα Βανδή, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα σενάρια τερματισμού του συμβολαίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, εξαιτίας ορισμένων οικονομικών εκκρεμοτήτων προς την εταιρία παραγωγής. Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι η Δέσποινα Βανδή ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ώστε το My Greece να συνεχίσει να προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου. 

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ