Στο Mega η Αγγελική Νικολούλη

Στο Mega η Αγγελική Νικολούλη Facebook Twitter
Euroknissi
0

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» που μετακομίζουν από τον Alpha.

Από τη νέα σεζόν, η δημοφιλής εκπομπή θα προβάλλεται στο Mega, το οποίο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση καλωσορίζοντας τη νέα «μεταγραφή» στο κανάλι.

Η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας, κάνει τηλεόραση από το 1993, και ασχολείται αποκλειστικά με το αστυνομικό ρεπορτάζ - την εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων.

Στις τελευταίες εκπομπές της στον Alpha, η Αγγελική Νικολούλη είχε ασχοληθεί επισταμένα με την γυναικοκτονία της Κάρολαϊν, από τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά, και κατόπιν αιτήματος του τηλεοπτικού κοινού, είχε κάνει μία επιπλέον εκπομπή, εκτός προγραμματισμού, για το ίδιο θέμα.

Αφορμή είχε σταθεί η ομολογία του δράστη μετά από 37 ημέρες «θεάτρου» που δεν ούτως ή άλλως δεν είχε πείσει την ΕΛ.ΑΣ, σε συνδυασμό και με τα ενοχοποιητικά στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του συζυγοκτόνου και το έξυπνο ρολόι του θύματός. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ