Στην παραλία Μαύρος Κάβος της Ρόδου έγιναν τα γυρίσματα του γερμανικού ριάλιτι «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα» (Adam sucht Eva) με γυμνιστές, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.

 

Στο ριάλιτι, γνωστοί άντρες και γυναίκες από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία υποτίθεται πως ναυαγούν σε ένα ερημικό νησί μαζί με άσημους, όπου και αναζητούν τον έρωτα. Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού όπου θα υποστούν συγκεκριμένες δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

 

Οι παραγωγοί φέρονται να είχαν απευθυνθεί επίσης σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκεί γυρίσματα και τελικά υπήρξε συνεργασία με μια συγκεκριμένη μονάδα.

 

Ριάλιτι γυμνιστών στη Ρόδο - Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γερμανία
Τρεις από τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι

 

Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Γερμανία. Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014 και σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση, αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλοί που χαρακτηρίζουν απαράδεκτο το συγκεκριμένο τηλεοπτικό φορμάτ, ζητώντας να σταματήσει να προβάλλεται.

 

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην πορεία του σόου, τα γυρίσματα έγιναν σε ιστιοφόρο, το Queen Atlantis, που διαχειρίζεται ένα τουρκικό πρακτορείο. 

 

Πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος 36 μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2014 και διαθέτει τζακούζι και οκτώ καμπίνες και συνήθως ναυλώνεται για κρουαζιέρες σε Μπόντρουμ, Μαρμαρίς, Φετιγιέ και Δωδεκάνησα.

 

Ριάλιτι γυμνιστών στη Ρόδο - Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στη Γερμανία
Το σκάφος που φιλοξενεί τους παίχτες και τα γυρίσματα

 

Το πρώτο από τα πέντε συνολικά επεισόδια του ριάλιτι θα προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου και μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει και διαδικτυακά.

 

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr