Όλες οι φήμες για το επόμενο "True Detective"

Όλες οι φήμες για το επόμενο "True Detective" Facebook Twitter
2

Ας ξεκινήσουμε από αυτό που για την ώρα είναι σίγουρο: η συνέχεια του True Detective (ή, πιο σωστά, η επόμενη αυτοτελής ιστορία με αυτόν τον τίτλο) θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2015 κι όχι τον Ιανουάριο, όπως ελπίζαμε. Το HBO θα βάλει το True Detective στη θέση του True Blood. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο. Ο Lombardo, ένας από τους δημιουργούς του True Detective, δήλωσε στο φεστιβάλ τηλεόρασης του Εδιμβούργου ότι ο νέος κύκλος «θα έχει νέους χαρακτήρες, νέα τοποθεσία. Θα είναι στην Καλιφόρνια, σε ολόκληρη την Καλιφόρνια. Θα υπάρχουν τρεις αστυνομικοί. Ένας από τους πρωταγωνιστές θα είναι γυναίκα. Νομίζω ότι αυτά είναι όλα όσα επιτρέπεται να πω. Πιθανότατα θα ανακοινώσουμε τους πρωταγωνιστές σύντομα.»

Και κάπου εδώ τελειώνουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες. Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν και ανάλογα την πηγή, θα πρωταγωνιστούν κάποιοι από τους εξής: Elisabeth Moss, Rachel McAdams, Colin Farrell, Taylor Kitsch και Vince Vaughn.

Σχετικά με την σκηνοθεσία η φήμη που κυκλοφορεί είναι ότι τα δύο πρώτα επεισόδια θα είναι από τον Justin Lin, σκηνοθέτη του Fast and Furious. Τα οχτώ επεισόδια του πρώτου κύκλου ήταν όλα του ίδιου σκηνοθέτη, του Cary Fukunaga, αλλά φαίνεται ότι ο δεύτερος κύκλος δεν θα είναι αποτέλεσμα ενός μόνο σκηνοθέτη.

Σχετικά με τους ηθοποιούς λέγεται ότι οι Colin Ferrell, Taylor Kitsch και Vince Vaughn είναι υποψήφιοι για τους αντρικούς ρόλους και η αναζήτηση της γυναίκας ηθοποιού συνεχίζεται. Διάφορες υποψήφιες έχουν κάνει δοκιμαστικά και η επιλογή είναι ανάμεσα στην Rachel McAdams και την Elisabeth Moss, ή τουλάχιστον αυτές οι δυο έχουν περάσει από τα δοκιμαστικά.

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τη δολοφονία ενός άντρα που ετοιμαζόταν να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία στον χώρο των μεταφορών στην Καλιφόρνια και για τη λύση του εγκλήματος θα συμμετέχουν τρεις αστυνομικοί που βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις της Καλιφόρνια. Ή αυτό, ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Στα σίγουρα θα ξέρουμε μόνο το επόμενο καλοκαίρι...

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ