Ο Pennywise επιστρέφει σε νέα σειρά-prequel του «It»

Ο Pennywise επιστρέφει σε νέα σειρά-prequel του «It» Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Ο Pennywise επιστρέφει σε ένα prequel του «It», που θα προβληθεί από το HBO Max.

Η σειρά, που επί του παρόντος ονομάζεται «Welcome to Derry», ξεκινά σεναριακά τη δεκαετία του 1960, πριν από τα γεγονότα του «It: Part One», της ταινίας του 2017 που βασίζεται στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ιστορία θα αφηγείται την προέλευση του πιο τρομακτικού, ίσως, κλόουν του σινεμά.

Ο Andy Muschietti, ο οποίος σκηνοθέτησε το «It: Part One» και το «It: Part Two» του 2019, θα είναι παραγωγός της σειράς μαζί με τους Barbara Muschietti και Jason Fuchs.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety, ο Muschietti και ο Fuchs ανέπτυξαν την αρχική ιστορία, με τον δεύτερο να υπογράφει το σενάριο.

Ωστόσο οι εκπρόσωποι του HBO Max αρνήθηκαν να σχολιάσουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια.

Οι δύο νέες ταινίες «It» συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 1,1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Το «It» είχε προσαρμοστεί σε μια μίνι σειρά δύο μερών για το ABC το 1990, με την εμβληματική ερμηνεία τότε, του Tim Curry ως Pennywise.

Με πληροφορίες του Variety/Ankler

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM