Ο Χάρισον Φορντ ντύνεται για μία τελευταία φορά Ιντιάνα Τζόουνς

Ο Χάρισον Φορντ ντύνεται για μία τελευταία φορά Ιντιάνα Τζόουνς Facebook Twitter
Ο Χάρισον Φορντ ντύνεται ξανά Ιντιάνα Τζόουνς (IMDB)
0

Ο Χάρισον Φορντ  επαναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του ως τυχοδιώκτης Ιντιάνα Τζόουνς στο franchise της ταινίας της Disney.

Η ταινία, που θα σκηνοθετήσει ο James Mangold, θα είναι η πέμπτη και τελευταία για τον 78χρονον ηθοποιό στον ρόλο του διάσημου Indy. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022.

Η Disney έκανε την ανακοίνωση σε μια τηλεπαρουσίαση, όπου έδειξε στους επενδυτές και τα σχέδια για τις σειρές Star Wars και Marvel.

Σε μια συνέντευξή του το 2013, ο Χάρισον Φορντ είπε ότι ήταν «απολύτως κατάλληλο» για αυτόν να επιστρέψει στον εμβληματικό αυτό ρόλο.

«Έχουμε δει τον χαρακτήρα να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει για μια χρονική περίοδο και είναι απολύτως κατάλληλο και ok για αυτόν να επιστρέψει ξανά με μια υπέροχη ταινία» είχε πει τότε, τονίζοντας ότι ο Ιντιάνα Τζόουνς δεν έπρεπε να είναι τόσο προσανατολισμένος μόνο στη δράση.

«Για μένα, αυτό που ήταν ενδιαφέρον για τον χαρακτήρα ήταν ότι επικράτησε, ότι είχε θάρρος, ότι είχε πνεύμα, ότι είχε νοημοσύνη, ότι φοβόταν και ότι κατάφερε παρόλα αυτά να επιβιώσει. Αυτό μπορώ να κάνω».

Mε πληροφoρίες του BBC

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM