LIVE!

O Guardian έκανε πανέξυπνα τη διαφορά στο γάμο

O Guardian έκανε πανέξυπνα τη διαφορά στο γάμο Facebook Twitter
0

Με μια πολύ έξυπνη κίνηση, έκανε τη διαφορά χθες, ημέρα του πρικγηπικού γάμου, η εφημερίδα Guardian. Η Guardian κυκλοφόρησε με δύο εκδόσεις στο πρωτοσέλιδο της, μία για τους φιλομοναρχικούς που χαίρονταν το γάμο και μία για τους “Δημοκράτες”. Η φιλοβασιλική έκδοση είχε αφιέρωμα στο ζεύγος, όλες τις λεπτομέρειες για το event και όλη τη μεγαλοπρέπεια που απέπνεε το γεγονός. Στη “δημοκρατική” της έκδοση η εφημερίδα δεν έκανε καμμιά αναφορά στον γάμο απλώς παρέθετε την ειδησεογραφία, σαν να μην συνέβαινε τίποτα στο Γουεστμίνστερ και στο Μπάκιγχαμ. Μάλιστα οι επισκέπτες του ιστότοπου, είχαν με το που έμπαιναν δύο επιλογές. Μία που έλεγε “βασιλικοί πατήστε εδώ” και μία δεύτερη “δημοκρατικοί πατήστε εδώ”, οπότε ο καθένας μπορούσε να είναι στον κόσμο του.

 

via

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM
Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM