Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ταξιδεύει στις ΗΠΑ

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ταξιδεύει στις ΗΠΑ Facebook Twitter
Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ταξιδεύει στην Αμερική (ebu)
0

Η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή της Ευρώπης, o μουσικός διαγωνισμός της Eurovision θα ταξιδέψει πέρα από τον Ατλαντικό, μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της EBU, της εταιρείας διοργάνωσης της Eurovison, το 2021 θα τελεστεί ο πρώτος Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Με απλά λόγια η αμερικανική εκδοχή της Eurovision, που θα επιτρέπει σε κάθε πολιτεία να έχει τον διαγωνιζόμενό της.

Για να αναδειχτεί ο τελικός νικητής - πολιτεία θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από 5-10 τηλεοπτικούς διαγωνισμούς προκριματικών, που οδηγούν σε ημιτελικούς και αυτοί με τη σειρά τους στο grand finale του τελικού διαγωνισμού.

Ο Martin Österdahl, αρμόδιος της Eurovision δήλωσε πως «Η μοναδική κληρονομιά του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision χρονολογείται 65 χρόνια και η παγκόσμια δημοτικότητά της εξακολουθεί να αυξάνεται.

Ήρθε η ώρα για την Αμερική να βιώσει αυτό το θέαμα, μέσω του αδελφικού διαγωνισμού της, του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Η αγάπη για τη μουσική είναι καθολική και ο εορτασμός της μουσικής σε διαφορετικά είδη και στυλ μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να ενώσει τους ανθρώπους.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε τους κατάλληλους συνεργάτες για να προσφέρουμε μια άλλη σειρά με την οποία οι θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να ερωτευτούν και να μοιραστούν αυτόν τον μοναδικό διαγωνισμό με τον αμερικανικό λαό».

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποιο διάστημα μετά τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, του σόου που συγκεντρώνει περισσότερους από 200 εκατ. τηλεθεατές, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το 2021.

Σύμφωνα με το ανανεωμένο, λόγω κορωνοϊού, πρόγραμμα οι ημιτελικοί για τον διαγωνισμό της Eurovision θα γίνουν στις 18 και 20 Μαίου ενώ ο τελικός στις 22 Μαΐου 2021.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ