«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: Πλάνα από τα γυρίσματα με την Αν Χάθαγουεϊ - «Η Άντι επέστρεψε»

«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: «Η Άντι επέστρεψε» - Πλάνα από τα γυρίσματα με την Αν Χάθαγουεϊ Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram
0

Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει επίσημα ως Andy Sachs για τις ανάγκες των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Devil Wears Prada 2» — συνέχειας της αγαπημένης κωμικο-δραματικής ταινίας του 2006.

Πλάνα από τα γυρίσματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, κορυφώνοντας την αγωνία των θαυμαστών.

Η Αν Χάθαγουεϊ εχθές ανήρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Andy Sachs 2025», επιβεβαιώνοντας την έναρξη των γυρισμάτων.

Στην αρχική ταινία, η Andy ήταν μια επίδοξη δημοσιογράφος που γίνεται προσωπική βοηθός της αμείλικτης αρχισυντάκτριας περιοδικού μόδας Miranda Priestly (Meryl Streep).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής της δεύτερης ταινίας δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, οπότε δεν είναι γνωστό τι ακριβώς κάνει η Andy τόσα χρόνια μετά. Στο τέλος της πρώτης ταινίας, είχε παραιτηθεί από το περιοδικό και είχε πιάσει δουλειά σε μεγάλη εφημερίδα της Νέας Υόρκης.

Νέα μέλη του καστ στο “The Devil Wears Prada 2” περιλαμβάνουν τον Kenneth Branagh, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Miranda Priestly, καθώς και τους Lucy Liu, Justin Theroux, B.J. Novak και Pauline Chalamet σε άγνωστους ρόλους.

Θα συμμετέχουν επίσης οι σταρ του Broadway Helen J. Shen («Maybe Happy Ending») και Conrad Ricamora («Oh, Mary!»), μαζί με τον κωμικό Caleb Hearon.

Η Tracie Thoms, που έπαιζε την καλύτερη φίλη της Andy, Lily, και ο Tibor Feldman, ο πρόεδρος της μητρικής εταιρείας του Runway, επιστρέφουν επίσης στους ρόλους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety, η δεύτερη ταινία λέγεται πως ακολουθεί τη Miranda Priestly (Streep) καθώς προσπαθεί να διατηρήσει την καριέρα της εν μέσω της παρακμής του παραδοσιακού έντυπου τύπου. Θα έρθει αντιμέτωπη με την πρώην βοηθό της (Blunt), που πλέον είναι ισχυρό στέλεχος πολυτελούς ομίλου, από τον οποίο η Miranda έχει απόλυτη ανάγκη τα διαφημιστικά έσοδα.

Η ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Μαΐου 2026.

Με πληροφορίες από Variety

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM
Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM