Νότης Μηταράκης: Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε guest εμφάνιση σε αστυνομική σειρά

Νότης Μηταράκης: Τηλεοπτικό ντεμπούτο για τον υπουργό Μετανάστευσης- Η guest εμφάνιση σε αστυνομική σειρά Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Παγιδευμένοι».

Ο υπουργός υποδύθηκε τον εαυτό του. Η σκηνή θέλει τον υπουργό να έχει κάνει επίσκεψη στο γραφείο του εισαγγελέα, που υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής, όταν μπαίνει μέσα ο πρωταγωνιστής, έτερος εισαγγελέας, Δημήτρης Μαρκέτος, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο Λεβεντογιάννης όταν βλέπει τους δύο άντρες ζητά συγνώμη και λέει ότι θα ξαναπεράσει αργότερα ωστόσο ο υπουργός Νότης Μηταράκης σηκώνεται και λέει τις ατάκες του:

«Δεν χρειάζεται, εμείς τελειώσαμε. Πέρασε μέσα» λέει και απευθυνόμενος στον Κουρή συνεχίζει «Όπως είπαμε. Όταν τα έχεις έτοιμα τα στέλνεις στο γραφείο μου».

Παίρνει θετική απάντηση και συνεχίζει «Ευχαριστώ και να σου πω κανόνισε κάποια στιγμή να 'ρθεις στη Χίο. Τόσες φορές το έχουμε πει. Καλή συνέχεια» λέει και αποχωρεί, τιμώντας με την τελευταία του ατάκα την εκλογική του περιφέρεια τη Χίο.

Σημειώνεται δε, ότι η σειρά, έχει γυρίσματα και στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ενώ πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση εν ενεργεία υπουργού, που υποδύεται τον εαυτό του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης έκανε δε, και σχετική ανάρτηση με τη σκηνή του στο Twitter, γράφοντας «Η Χίος είναι πανέμορφο νησί».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ