Το Netflix στο κατάστημα κράτησης Διαβατών: «Η φυλακή της διακίνησης ανθρώπων»

Το Netflix στις φυλακές Διαβατών: «Η υπερπλήρης φυλακή υψηλής προστασίας» Facebook Twitter
0

Η εκπομπή "Inside the Toughest Prison’s" του Netflix βρέθηκε στις φυλακές Διαβατών, παρουσιάζοντας τις συνθήκες κράτησης.

«Σπίτι για δολοφόνους, ένοπλους ληστές και λαθρεμπόρους ανθρώπων» αναφέρεται όσον αφορά στο ελληνικό κατάστημα κράτησης.

Το επεισόδιο σχετικά με το ελληνικό κατάστημα κράτησης τιτλοφορείται «Η φυλακή της διακίνησης ανθρώπων».

Ο παρουσιαστής  Raphael Rowe βρέθηκε μέσα στην «πιο υπερπλήρη φυλακή υψίστης ασφαλείας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ενώ συμπληρώνεται πως είναι «γεμάτη με μερικούς από τους πιο επικίνδυνους παραβάτες της χώρας». Πέρασε μία εβδομάδα εντός της φυλακής. 

Πλην της ελληνικής φυλακής, οι συντελεστές της σειράς ξεναγήθηκαν και σε κατάστημα κράτησης της Κύπρου.

Βρέθηκαν στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας, με τη «ζοφερή φήμη για τη βία των φρουρών, τις αυτοκτονίες και ακόμη και τους βιασμούς».

Ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί σε ισόβια, χωρίς τη δυνατότητα αναστολής, στην Αγγλία για ένα έγκλημα που δεν είχε τελέσει. Μετά από 12 χρόνια προσπαθειών αποκάλυψε την αθωότητά του.

Μέσω της εκπομπής ταξιδεύει στις πιο επικίνδυνες φυλακές του κόσμου για να δείξει την αλήθεια πίσω απ΄τα κάγκελα.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM