Netflix: Ήρθε το τέλος του «La Casa de Papel»

Netflix: Ήρθε το τέλος του «La Casa de Papel» Facebook Twitter
Netflix: Το τέλος του «La Casa de Papel»
0

Το τέλος για το «La Casa De Papel» έφτασε. Το Netflix αποχαιρετά την διάσημη σειρά στην 5η σεζόν.

Η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία σε μία παγκόσμια επιτυχία, που άλλαξε τα δεδομένα για την πλατφόρμα την ίδια αλλά και τις ισπανόφωνες σειρές παγκοσμίως.

Η σειρά έχει κάνει ρεκόρ τηλεθέασης. Σύμφωνα με το Forbes, την 4η σεζόν, που έκανε το ντεμπούτο της στις 3 Απριλίου 2020, παρακολούθησαν 65 εκατομμύρια νοικοκυριά τον πρώτο μήνα, αφήνοντας τους θαυμαστές να περιμένουν διακαώς τον 5ο κύκλο.

Η μάσκα του Νταλί έγινε μόδα και σύμβολο αντίδρασης. Το ειδύλλιο κατέρριψε κάθε κατεστημένο σε μία απρόσμενα ενωμένη ομάδα μικροαπατεώνων, που έφεραν εις πέρας το μεγάλο κόλπο.

Και το στοίχημα του Netflix πέτυχε.

«Περάσαμε έναν χρόνο για να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο για το πώς θα χωρίσουμε την ομάδα. Πώς να βάλεις τον καθηγητή στην άκρη; Πώς να μπεις σε καταστάσεις που είναι μη αναστρέψιμες για πολλούς χαρακτήρες;» διερωτάται ο Alex Pina, παραγωγός και δημιουργός της σειράς.

«Η απάντηση όλων αυτών βρίσκεται στην 5η σεζόν του «La Casa de Papel». Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά είναι επίσης η πιο επική και συναρπαστική σεζόν» πρόσθεσε.

Ο Pina, νωρίτερα αυτό το μήνα σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειχε αφήσει υπονοούμε για μεγάλες επιστροφές στη σειρά.

Το τελευταίο κεφάλαιο θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει την παραγωγή στις 3 Αυγούστου. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία ενώ αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους και νέα πρόσωπα.

Με πληροφορίες του Forbes

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM