To Netflix έκοψε το Resident Evil μετά από μόλις μία σεζόν

To Netflix έκοψε το Resident Evil μετά από μόλις μία σεζόν Facebook Twitter
0

To Νetflix ακύρωσε μετά από μόλις μία σεζόν την live-action τηλεοπτική σειρά «Resident Evil».

Η πρώτη σεζόν των οκτώ επεισοδίων έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Ιουλίου και είχε ήδη προαναγγελθεί από το 2020.

Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της με μια ανάμεικτη κριτική ανταπόκριση, σημειώνοντας μόλις 55% στη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes και 27% από το κοινό.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία κατάταξη του Netflix η σειρά μεταδόθηκε για περισσότερες από 72 εκατομμύρια ώρες την εβδομάδα που έκανε το ντεμπούτο της, καθιστώντας τη στο Νο.2 του top 10, πίσω από την 4η σεζόν του «Stranger Things». Έπεσε μία θέση τη δεύτερη εβδομάδα προβολής και βγήκε εκτός top 10 την αμέσως επόμενη.

Βασισμένη στο ομώνυμο franchise βιντεοπαιχνιδιών, η σειρά ακολούθησε τον αγώνα της Jade Wesker (Ella Balinska) για επιβίωση σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από αιμοδιψή μολυσμένα και τρομακτικά πλάσματα.

Σε αυτό το απόλυτο μακελειό, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη New Raccoon City, από τις ανατριχιαστικές σχέσεις του πατέρα της Albert (Lance Reddick) με την εταιρεία Umbrella Corporation αλλά κυρίως από αυτό που συνέβη στην αδερφή της, Billie (Siena Agudong).

Δημιουργός της σειράς ήταν ο Andrew Dabb, που υπηρέτησε και ως εκτελεστικός παραγωγός.

Η Mary Leah Sutton υπέγραφε το σενάριο ενώ οι Robert Kulzer και Oliver Berben της Constantin Film είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το πρώτο παιχνίδι «Resident Evil» κυκλοφόρησε το 1996. Από τότε, το παιχνίδι και όλα τα προϊόντα franchise έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Το franchise των κινηματογραφικών παραγωγών έχει αποδώσει πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ενώ υπάρχουν επίσης ταινίες κινουμένων σχεδίων «Resident Evil», κόμικς, μυθιστορήματα και αξιοθέατα σε θεματικά πάρκα.

Με πληροφορίες του Deadline/Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM