Tο Μοnocle στην Αθήνα: Άφθονοι γενειοφόροι πληρώνουν 30 ευρώ για ξύρισμα και γεμάτα μπαρ

Tο Μοnocle στην Αθήνα: Άφθονοι γενειοφόροι πληρώνουν 30 ευρώ για ξύρισμα και γεμάτα μπαρ Facebook Twitter
Φωτό: Piet Theisohn/ Monocle
3

Συντάκτης του περιοδικού Monocle - που θεωρείται Βίβλος του στιλ - βρέθηκε στην Αθήνα για ένα συνέδριο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μετέφερε με ένα σχόλιο την εικόνα της ελληνικής πρωτεύουσας.

"Παρατήρησα ότι δεν υπήρχε έλλειψη κίνησης σε μπαρ και καφετέριες στο Κολωνάκι αλλά και αφθονία γενειοφόρων ανδρών που έκλειναν ραντεβού για ξυρίσματα αξίας 30 ευρώ στα καλύτερα barber shops" σημειώνει η στήλη Monocle minute.

"Ενώ τα μέσα στον κόσμο μιλούν για κρίση, το Monocle διακρίνει επιχειρηματικές ευκαιρίες" αναφέρει το σχόλιο του περιοδικού το οποίο στη συνέχει επικαλείται ένα αφιέρωμα του Zeit Magazin, το οποίο διερωτάται αν η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο. Το Monocle απαντά: "Ναι, αλλά με πιο ευχάριστο κλίμα" και στη συνέχεια παραθέτει και μερικές εκλεπτυσμένες προτάσεις για τους επισκέπτες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM
Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια