Μόλις ανακοινώθηκε πως η επόμενη σεζόν του «House of Cards» θα είναι και η τελευταία

Μόλις ανακοινώθηκε πως η επόμενη σεζόν του «House of Cards» θα είναι και η τελευταία Facebook Twitter
0

Η επερχόμενη έκτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards» θα είναι και η τελευταία, ανακοίνωσε το Netflix, μόλις 24 ώρες μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που εξαπέλυσε ο ηθοποιός Άντονι Ραπ εναντίον του Κέβιν Σπέισι.

Τα τελευταία 13 επεισόδια θα προβληθούν την επόμενη χρονιά με πρωταγωνιστές ξανά τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ και το Netflix φέρεται ήδη να εργάζεται πάνω σε αυτά. 

Εκπρόσωπος του Netflix επιβεβαίωσε πως η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία, ωστόσο ξένα μέσα ενημέρωσης σημειώνουν πως η συγκεκριμένη απόφαση έχει παρθεί πολλούς μήνες πριν και δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες εναντίον του Σπέισι. Βέβαια, το γεγονός πως έγινε γνωστό σήμερα έχει πυροδοτήσει πλήθος σεναρίων για το αν τελικά η απόφαση συνδέεται κατά βάθος με τον πρωταγωνιστή ή όχι. 

Ο Μπο Γουίλιμον, θεατρικός συγγραφέας και δημιουργός του «House of Cards», που εγκατέλειψε την σειρά στο τέλος της τέταρτης σεζόν, σχολίασε σήμερα μέσω Twitter πως όσο καιρό συνεργαζόταν με τον Κέβιν Σπέισι δεν είχε αντιληφθεί καμία επιλήψιμη συμπεριφορά. «Η ιστορία του Άντονι Ραπ προκαλεί βαθύ προβληματισμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μου με τον Κέβιν Σπέισι στο "House of Cards" δεν έγινα μάρτυρας ούτε αντιλήφθηκα οποιαδήποτε ακατάλληλη συμπεριφορά εντός και εκτός γυρισμάτων. Ωστόσο λαμβάνω σοβαρά υπόψη αναφορές για τέτοιες συμπεριφορές και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Συμπονώ τον Ραπ και στηρίζω το θάρρος του», ανέφερε στη δήλωσή του.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM