Μια συγκλονιστική διαφήμιση από την τηλεόραση της Δανίας με το πιο επίκαιρο μήνυμα αυτών των ημερών

5

Σε μια παγκοσμίως θυελλώδη περίοδο για την ανθρωπότητα όπου κυριαρχούν ο διχασμός, η ξενοφοβία, οι διακρίσεις και ο ρατσισμός, η συζήτηση για πώς θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να στραφούμε σε όσα μας ενώνουν, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

  

Καμιά φορά οι άνθρωποι εντοπίζουν δύσκολα όσα τους ενώνουν με τους άλλους, αλλά βρίσκουν με μεγάλη ευκολία όσα νομίζουν πως πρέπει να τους χωρίζουν. Αυτό είναι το κόνσεπτ της νέας διαφήμισης που κυκλοφόρησε η τηλεόραση της Δανίας TV2 που θέλησε να στείλει ένα μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Στην αρχή όλοι είναι στο δικό τους στρατόπεδο, αλλά πολύ εύκολα, μέσα σε τρία λεπτά, θα δείτε πώς το σποτ "Us vs Them" δείχνει έναν νέο τρόπο αντίληψης που ενώνει τους ανθρώπους.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Στη Δανία δεν είχαν αποφασίσει να καταθέτουν οι πρόσφυγες τα τιμαλφή τους ως αντάλλαγμα για την υποδοχή τους στη χώρα;Ωστόσο το μήνυμα είναι απλό και ουσιαστικό και με πολλούς αποδέκτες. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα αντίστοιχο τηλεοπτικό σποτ στην ελληνική τηλεόραση όπου, χωρίς να κρύβουν τα πρόσωπά τους, θα ομολογούσαν κάποιοι ότι είναι αμφισεξουαλικοί ή έχουν πέσει θύματα bullying.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ