Μάρκος Σεφερλής: Ασφαλιστικά μέτρα από τον σκηνοθέτη του «Χαλβάη 5-0» - Τι απαντά ο δικηγόρος του

Μάρκος Σεφερλής: Ασφαλιστικά μέτρα από τον σκηνοθέτη του «Χαλβάη 5-0» - Τι απαντά ο δικηγόρος του Facebook Twitter
Φωτογραφία από την αφίσα της ταινίας
0

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μάρκου Σεφερλή κατέθεσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0» που κυκλοφόρησε την περασμένη σεζόν στους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η ταινία ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα χωρίς την έγκριση του σκηνοθέτη Μάνου Καμπίτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παραμένει απλήρωτος από την συγκεκριμένη παραγωγή. 

«Έχω διαπιστώσει με στοιχεία που έχω στην κατοχή μου ότι ο κ. Σεφερλής επιχειρεί να διακινήσει την ταινία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με τον δημιουργό της ταινίας, δηλαδή μαζί μου, την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων της σκηνοθεσίας μου στην ταινία», αναφέρει ο κ. Καμπίτης.

«Έδωσα ήδη εντολή στους νομικούς μου να στραφούν κατά συνδρομητικής πλατφόρμας με σκοπό την απαγόρευση της εμπορικής εκμετάλλευσης της ταινίας. Με άλλα λόγια ο κ. Σεφερλής δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία χρήση της ταινίας αφού δεν έχει την έγγραφη άδειά μου», καταλήγει.


Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Κωνσταντίνος Σαρρής, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την διαμάχη με τον σκηνοθέτη, λέγοντας πως ο πελάτης του σκοπεύει να στραφεί νομικά εναντίον του κ. Καμπίτη.  

«Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριο του 2020, το αίτημα όμως αυτό απορρίφθηκε από το δικαστήριο και η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά [...] Δεν δεχόταν ο κύριος Καμπίτης να υπογράψει τη σύμβαση και ξαφνικά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υπογράψει την σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί κατά του κύριου Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή, ότι δήθεν δεν έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις του, ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ