Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» του Open ο Ευθύμιος Λέκκας ο οποίος είχε κληθεί για να μιλήσει για το θέμα της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη.

 

O πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, ΟΑΣΠ, βρισκόταν από το πρωί στη Βαρυμπόμπη στο πλαίσιο ερευνών για την μεγάλη φωτιά στην περιοχή. Ωστόσο, όπως είπε οι παρουσιαστές τον άφησαν να περιμένει για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο, χάνοντας μάλιστα ερευνητικό χρόνο.

 

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας» είπε ο κ. Λέκκας.

 

Και συνέχισε: «Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν».

 

«Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο» είπε και οι παρουσιαστές του ζήτησαν συγγνώμη.