Καλεσμένος στον Alpha Κύπρου ήταν ο Νίκος Κοκλώνης που μίλησε στην εκπομπή Louis Night Show, με τον Λούη Πατσαλίδη.

 

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, μίλησε μεταξύ άλλων για τα αστρονομικά ποσά που κέρδιζε ως επιχειρηματίας στο παρελθόν, τις οικονομικές μεταπτώσεις, την γνωριμία του με τον Ντόναλντ Τραμπ και την ένωση της Άννας Βίσση με την Δέσποινα Βανδή. 

 

«Προσαρμόζομαι. Μπορώ να κάτσω με μία μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου ας πούμε, άμα δεν έχω λεφτά, στο καλύτερο εστιατόριο ή κλαμπ».

 

Όπως είπε έβγαζε πέντε εκατομμύρια ευρώ την ημέρα αλλά «ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή εγώ περνάω πιο καλά».

 

Ερωτηθείς για την συνεργασία του με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός σχολίασε: Τι είπα από μέσα μου θες να σου πω; Α πα πα, τι δύσκολος άνθρωπος. Έτρωγε σε ένα τραπέζι «τόσο», μπαίνω μέσα για να κάνουμε το ραντεβού, ήταν η ασφάλεια αριστερά - δεξιά, στη Νέα Υόρκη. Κάθομαι λοιπόν στο τραπέζι, δεν κοίταξε, δεν σήκωσε το κεφάλι του. Είπε «κάθισε». «Μάλιστα» λέω εγώ, κάθομαι. Λέει «άμα θες φάε» (...) Τέλος πάντων πες μου την ιστορία». Του λέω την ιστορία μου λέει «ωραία η ιστορία, αλλά τα ταξίδια δεν τα πιστεύω. Θα συνεργαστούμε». Συνεργαστήκαμε. Από μέσα μου, ήταν για μένα πολύ σκληρός άνθρωπος.»

 

Πόσο δύσκολο ήταν να ενώσεις την Δέσποινα με την Άννα Βίσση;

Το έλεγα τόσο καιρό. Είναι φίλη μου και η Άννα και η Δέσποινα. Οπότε έλεγα, «σας παρακαλώ ρε παιδιά, θέλω να έρθετε στο Just, να γίνει αυτό. Κάποια στιγμή, αφού το 'χω πει χιλιάδες φορές μου λέει η Άννα «γιατί όχι;», λέω «έλα, πλάκα κάνεις! Θέλετε να 'ρθετε σπίτι». Κι έρχεται σπίτι μου, πέντε ημ΄ρες πριν την εκπομπή η Άννα με τη Δέσποινα. Έρχεται πρώτα η Δέσποινα. Μπαίνει μέσα η Άννα λέω, «τώρα θεέ μου πώς θα το διαχειριστώ. Ανοίγει την πόρτα, η Άννα, κοιτάει και λέει «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη». Κάθονται, 20 λεπτά μετά καμία σημασία σε μένα».