Κλίντον- Τραμπ γεμάτοι λάσπες στο αυριανό Spiegel

Κλίντον- Τραμπ γεμάτοι λάσπες στο αυριανό Spiegel Facebook Twitter
1
Κλίντον- Τραμπ γεμάτοι λάσπες στο αυριανό Spiegel Facebook Twitter

Aίσθηση προκαλεί το εξώφυλλο της έγκυρης Γερμανικής επιθεώρησης Spiegel που κυκλοφορεί αύριο. Εικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον, σε φωτομοντάζ, να είναι και οι δύο γεμάτοι από λάσπες. Ο κεντρικός τίτλος σημαίνει "Ο επόμενος πρόεδρος" και ο υπότιτλος: "Το σενάριο μιας τραγωδίας".

Είναι ασφαλώς ένα σχόλιο της βρώμικης εκατέρωθεν προεκλογικής καμπάνιας, αλλά θα  μπορούσε και να σημαίνει και το ότι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής θα πρέπει να κινηθεί σε ένα κόσμο όπου όλα είναι μπάχαλο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια