«Joker: Folie à Deux»: Τριπλάσιο το κόστος παραγωγής του σίκουελ από την πρώτη ταινία

«Joker: Folie à Deux»: Τριπλάσιο το κόστος παραγωγής του σίκουελ από την πρώτη ταινία Facebook Twitter
0

To σίκουελ της ταινίας Joker με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έρθει στους κινηματογράφους το 2024 και, όπως γίνεται γνωστό, το μπάτζετ θα είναι σημαντικά αυξημένο, όπως και οι μισθοί των συμμετεχόντων.

Το σίκουελ ονομάζεται: «Joker: Folie À Deux» και από το πρώτο teaser επιβεβαιώθηκε και η φήμη για συμμετοχή της Lady Gaga, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ποιον ρόλο θα υποδυθεί. Έκανε, ωστόσο, συζητήσεις για να υποδυθεί τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του Joker στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται, τον βοηθά να ξεφύγει από το άσυλο και τελικά γίνεται το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Για την παραγωγή του 2019, που μπήκε στο παγκόσμιο box office, δαπανήθηκαν 55 εκατομμύρια αλλά έβγαλε υπερπολλαπλάσια κέρδη, με τα έσοδα να φτάνουν στο ένα δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, ωστόσο, η δεύτερη ταινία θα είναι αρκετά πιο κοστοβόρα.

Ο Φίνιξ έλαβε μεγάλη αύξηση και αναμένεται να πάρει 20 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του. Ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς, πιστεύεται ότι θα λάβει περίπου το ίδιο ποσό. Η Lady Gaga θα πληρωθεί 10 εκατομμύρια για τον ρόλο της.

Το συνολικό κόστος της παραγωγής θα φτάσεις στα 150 εκατομμύρια, σχεδόν τρεις φορές παραπάνω από την πρώτη ταινία, λοιπόν.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή του Joker: Folie à Deux θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM
Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM