H Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του Joker- To πρώτο teaser του «Folie à Deux»

H Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του Joker- To πρώτο teaser του «Folie à Deux» Facebook Twitter
0

Υπό τους ήχους του «Cheek to Cheek» του Irving Berlin, που έχει ερμηνεύσει με τον Τόνι Μπένετ και η Lady Gaga, η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας Joker.

Η μουσικός και ηθοποιός, μοιράστηκε ένα teaser της ταινίας που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και του Χοακίν Φίνιξ στο «Joker: Folie à Deux».

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι η συνέχεια του Joker του 2019 ήταν καθ' οδόν, αναρτώντας ένα εξώφυλλο του σεναρίου που έγραψε ο ίδιος και ο συνεργάτης του Σκοτ Σίλβερ, μαζί με μια φωτογραφία του Φίνιξ να διαβάζει το σενάριο.

Ακολούθησε η αποκάλυψη του τίτλου του σίκουελ και στη συνέχει αακολούθησαν αναφορές ότι η Lady Gaga ήταν σε πρώιμες συζητήσεις για να υποδυθεί τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του Joker στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται, τον βοηθά να ξεφύγει από τo άσυλο και τελικά γίνεται το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Υπήρξαν φήμες δε, ότι η ταινία θα ήταν μιούζικαλ.

Mόλις χθες ανακοινώθηκε ότι το «Joker: Folie à Deux» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας με τον Χοακίν Φίνιξ.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή του Joker: Folie à Deux θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Η Lady Gaga από την πλευρά της είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλείς και βραβευμένες ταινίας, από το remake του Ένα Αστέρι Γεννιέται του 2018, με παραγωγό τον Φίλιπς, μέχρι και το περσινό House of Gucci.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM