Το «Joker» ελπίζει να χαμογελάσει στις πλατφόρμες μετά το «κλάμα» στους κινηματογράφους

Το «Joker» ελπίζει να χαμογελάσει στις πλατφόρμες μετά το «κλάμα» στους κινηματογράφους Facebook Twitter
0

Το πολυσυζητημένο σίκουελ «Joker: Folie à Deux» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, πέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο της αρχικής ταινίας.

Ωστόσο οι εισπρακτικές του αποδόσεις είναι απογοητευτικές παρά την επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker και της Lady Gaga ως Harley Quinn.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», είναι η πρώτη ταινία του Χόλυγουντ στην ιστορία του CinemaScore που βασίζεται σε χαρακτήρες κόμικς και βαθμολογείται με «D» από το κοινό της πρώτης ημέρας.

Για αυτό το λόγο η Warner Bros., επισπεύδει την ψηφιακή κυκλοφορία του σίκουελ και την προγραμματίζει για τις 29 Οκτωβρίου ελπίζοντας να καλύψει μέρος των εκτιμώμενων απωλειών ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο οσκαρικός «Joker» είχε εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2019, ενώ η συνέχειά του φαίνεται να δυσκολεύεται να καλύψει τον προϋπολογισμό της ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων συν 100 εκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν για την προώθηση και διανομή της. Η ταινία για τον διαβόητο εχθρό του Μπάτμαν μετά από δύο εβδομάδες κυκλοφορίας έχει συγκεντρώσει 51,5 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική αγορά και 165 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Variety, με αυτόν τον ρυθμό, είναι δύσκολο να φτάσει στα 450 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται για να βγάλει τα έξοδά της στις αίθουσες.

Να σημειωθεί επίσης ότι το «Joker» ήταν διαθέσιμο στις πλατφόρμες ροής 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM