Το «Joker» ελπίζει να χαμογελάσει στις πλατφόρμες μετά το «κλάμα» στους κινηματογράφους

Το «Joker» ελπίζει να χαμογελάσει στις πλατφόρμες μετά το «κλάμα» στους κινηματογράφους Facebook Twitter
0

Το πολυσυζητημένο σίκουελ «Joker: Folie à Deux» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, πέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο της αρχικής ταινίας.

Ωστόσο οι εισπρακτικές του αποδόσεις είναι απογοητευτικές παρά την επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker και της Lady Gaga ως Harley Quinn.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», είναι η πρώτη ταινία του Χόλυγουντ στην ιστορία του CinemaScore που βασίζεται σε χαρακτήρες κόμικς και βαθμολογείται με «D» από το κοινό της πρώτης ημέρας.

Για αυτό το λόγο η Warner Bros., επισπεύδει την ψηφιακή κυκλοφορία του σίκουελ και την προγραμματίζει για τις 29 Οκτωβρίου ελπίζοντας να καλύψει μέρος των εκτιμώμενων απωλειών ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο οσκαρικός «Joker» είχε εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2019, ενώ η συνέχειά του φαίνεται να δυσκολεύεται να καλύψει τον προϋπολογισμό της ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων συν 100 εκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν για την προώθηση και διανομή της. Η ταινία για τον διαβόητο εχθρό του Μπάτμαν μετά από δύο εβδομάδες κυκλοφορίας έχει συγκεντρώσει 51,5 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική αγορά και 165 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Variety, με αυτόν τον ρυθμό, είναι δύσκολο να φτάσει στα 450 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται για να βγάλει τα έξοδά της στις αίθουσες.

Να σημειωθεί επίσης ότι το «Joker» ήταν διαθέσιμο στις πλατφόρμες ροής 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM