Η τρίτη σεζόν του «Jack Ryan» έρχεται στην Αθήνα- Πότε και πού θα γίνουν γυρίσματα

Η τρίτη σεζόν του «Jack Ryan» έρχεται στην Αθήνα- Πότε και πού θα γίνουν γυρίσματα Facebook Twitter
0

Ο συγγραφέας Tom Clancy σύστησε τον χαρακτήρα του Jack Ryan σε μια σειρά βιβλίων πριν ο Ryan «μεταπηδήσει» στη μεγάλη οθόνη για αρκετές ταινίες. 

Τώρα, ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά επεισοδίων, με τον John Krasinski να υποδύεται τον Ryan σε ένα θρίλερ δράσης που επικεντρώνεται σε εκείνον ως ανερχόμενο αναλυτή της CIA. 

Η σειρά των Carlton Cuse και Graham Roland έκανε πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου 2018, στο Amazon Prime Video. Η δεύτερη σεζόν προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 και τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, η Amazon ανανέωσε επισήμως την σειρά για τρίτη σεζόν. 

Στην τρίτη σεζόν, ο Jack Ryan κατηγορείται για εμπλοκή σε μια μεγαλύτερη συνωμοσία. Ενώ τον καταζητούν η CIA και μια παγκόσμια φατρία απατεώνων που αποκάλυψε, αναγκάζεται να κρυφτεί, να διασχίσει την Ευρώπη και να αποτρέψει μια τεράστια παγκόσμια διαμάχη.

Μέχρι στιγμής η σειρά έχει γυριστεί σε διάφορες τοποθεσίες, μεταξύ άλλων Ηνωμένο Βασίλειο, Κολομβία, Ρωσία, Καναδάς, Μαρόκο και ΗΠΑ αλλά τώρα στα γυρίσματα θα συμπεριληφθεί και η Ελλάδα. 

Το πλήρωμα για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα καθώς δυο επεισόδια θα γυριστούν μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. 

Ήδη έχουν γίνει η πρώτες συναντήσεις με τον Δήμο Αθηναίων και τις αρμόδιες τοπικές αρχές σε συνεργασία με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών Παραγωγών της Αθήνας (Athens Film Office) για την διευθέτηση αδειών και σχετικές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας. 

Όσο για τις τοποθεσίες που επιλέχθηκαν, περιλαμβάνουν από ιστορικά σημεία μέχρι λιγότερο τουριστικά στο κέντρο της Αθήνας. Στην Ελλάδα, υπεύθυνες εταιρίες παραγωγής είναι οι Blonde και Faliro House.

Με πληροφορίες από Athes Film Office

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ