Η Πάμελα Άντερσον θα πει «την πραγματική ιστορία» για το sex tape σε ντοκιμαντέρ του Netflix

Η Πάμελα Άντερσον θα πει «την αληθινή ιστορία» για το sex tape σε ντοκιμαντέρ του Netflix Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Με την εικόνα ενός χειρόγραφου μηνύματος, στην πρώτη της ανάρτηση στο Ιnstagram, η Πάμελα Άντερσον ανακοινώνει ότι θα πει την τι πραγματικά συνέβη με το περίφημο sex tape, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη σειρά του Hulu «Pam & Tommy», η οποία έγινε χωρίς την έγκριση ή τη συμμετοχή της.

«Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακές, άγριες και χαμένες. Τίποτα για να αδημονείς. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πει την πραγματική ιστορία» έγραψε στην ανάρτησή της.

Το ντοκιμαντέρ, που δεν έχει ακόμα τίτλο, είναι του σκηνοθέτη Ryan White, ο οποίος έχει υπογράψει τα ντοκιμαντέρ του Netflix The Keepers και το Ask Dr Ruth.

Ο γιος της Άντερσον και του Τόμι Λι, Μπράντον Τόμας Λι, θα είναι μεταξύ των παραγωγών του ντοκιμαντέρ ενώ έχει δοθεί και αποκλειστική πρόσβαση στα προσωπικά ημερολόγια της ηθοποιού.

Σε tweet του Netflix αναφέρεται δε, ότι η ταινία θα «εμφανίζει το σύμβολο της ποπ κουλτούρας να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς αναπολεί την επαγγελματική της πορεία και το προσωπικό της ταξίδι».

Η ανακοίνωση ακολουθεί την κυκλοφορία του «Pam & Tommy», της σειράς ορισμένων επεισοδίων που περιγράφει τα όσα έγιναν με την διαρροή του προσωπικό sex tape από το γαμήλιο ταξίδι της Πάμελα Άντερον και του Τόμι Λι.

Η παραγωγή είχε επικοινωνήσει με την Άντερσον αλλά εκείνη δεν φάνηκε να έδειξε ενδιαφέρον. «Μακάρι να ήταν διαφορετικά», είπε η Λίλι Τζέιμς, που την υποδύεται στην σειρά, σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι επικοινώνησε και η ίδια προσωπικά μαζί της.

«Η μόνη μου πρόθεση ήταν να ασχοληθώ με την ιστορία και να υποδυθώ αυθεντικά την Πάμελα» είπε.

Από το περιβάλλον της ηθοποιού μεταφέρεται η πληροφορία, ότι η ίδια είναι δυσαρεστημένη με την σειρά του Hulu.

Mε πληροφορίες του Guardian

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Κυκλοφόρησε το συλλεκτικό νέο τεύχος της LiFO

TV & Media / «Ιστορία μιας πόλης: Η σύγχρονη μετανάστευση» - Μόλις κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό τεύχος της LiFO

Ένα συναρπαστικό τεύχος που χαρτογραφεί τα σύγχρονα μεταναστευτικά ρεύματα και τη συμβολή τους στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αθήνας - Από σήμερα δωρεάν σε όλα τα σημεία διανομής και μέσω του LiFO shop.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ