Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπαιξε στο φινάλε του Homeland: «Ήταν τρομερά συγκινητικό»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έπαιξε στο φινάλε του Homeland: «Ήταν τρομερά συγκινητικό» Facebook Twitter
0

Στην Αμερική ζει τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπου και εργάζεται ως ηθοποιός υπό το καλλιτεχνικό όνομα Joanna Fyllidou. 

Η νεαρή ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από τον ρόλο της στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εμφανίστηκε πρόσφατα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Homeland», όπου συμμετείχε στο φινάλε του όγδοου κύκλου, παίζοντας μια Ρωσίδα κατάσκοπο.

«Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε σε μήνυμά της στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την σκηνή στην οποία εμφανίζεται, χωρίς ωστόσο να μιλάει.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM