Η Gigi Hadid στο εξώφυλλο της πρώτης Vogue για τη Μέση Ανατολή

Η Gigi Hadid στο εξώφυλλο της πρώτης Vogue για τη Μέση Ανατολή Facebook Twitter
3
Η Gigi Hadid στο εξώφυλλο της πρώτης Vogue για τη Μέση Ανατολή Facebook Twitter

Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid γίνεται η πρωταγωνίστρια του πρώτου εξωφύλλου της Vogue για την έκδοση του περιοδικού που κάνει πρεμιέρα στη Μέση Ανατολή.

Η Hadid φωτογραφήθηκε φορώντας μια περίτεχνα διακοσμημένη μαντίλα πάνω από το κεφάλι της σε δύο διαφορετικές εικόνες για την πρώτη σελίδα της «Vogue Arabia» που κυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου. Το μοντέλο, που έχει κατά το ήμισυ παλαιστινιακή καταγωγή, δήλωσε πως αυτή η δουλειά της έχει πολύ μεγάλη σημασία για εκείνη. Tη φωτογράφιση υπογράφει το γνωστό δίδυμο της μόδας Inez and Vinoodh.

«Νομίζω ότι το πολύ όμορφο με την ύπαρξη διεθνών Vogue είναι ότι ως κοινότητα της μόδας, είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε, και να μοιραστούμε με τον κόσμο, διαφορετικές κουλτούρες», έγραψε στο Instagram. Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι αυτό το περιοδικό θα δείξει την επιθυμία της βιομηχανίας της μόδας που θέλει να συνεχίσει να δέχεται, να γιορτάζει και να ενσωματώνει όλους τους ανθρώπους και τα έθιμα και να τους κάνει όλους να αισθάνονται σαν να έχουν εικόνες της μόδας και στιγμές που τους αφορούν και να μάθουν να εξελιχθούν με αυτό τον τρόπο».

Η Gigi Hadid στο εξώφυλλο της πρώτης Vogue για τη Μέση Ανατολή Facebook Twitter

Ο εκδότης του περιοδικού, Condé Nast International, διόρισε την πριγκίπισσα Deena Aljuhani Abdulaziz της Σαουδικής Αραβίας ως επικεφαλής του νέου τίτλου. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα ξεκινήσει με μια δίγλωσση Αραβο-αγγλική ιστοσελίδα και πως το περιοδικό θα διανεμηθεί σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, του Μπαχρέιν, του Κατάρ, του Κουβέιτ, του Ομάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM