GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι η τέταρτη κριτής- Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι η τέταρτη κριτής- Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά Facebook Twitter
0

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι τελικά η τέταρτη κριτής του GNTM τη νέα σεζόν, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι.



Το STAR ανακοίνωσε σήμερα πως το μοντέλο εντάσσεται στην κριτική επιτροπή του GNTM 4, στο πλευρό του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού, του σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη και της creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

 

Μοντέλο με διεθνή καριέρα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ζει στο Λος Άντζελες, έχει μετάσχει σε επιδείξεις μόδας μεγάλων ονομάτων και έχει ποζάρει για τις διεθνείς εκδόσεις των πιο γνωστών περιοδικών μόδας, ανάμεσά τους η Vogue και το Elle.

 

 

Στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με μεγάλα brand στον χώρο της μόδας- Paul Smith, Maison Martin Margiela Sephora, Levi’s, Gap, Topshop- έχει κάνει την καμπάνια της εταιρείας αθλητικών ρούχων Lululemon και ήταν το πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher.

 

Το 2017 η Ισμήνη Παπαβασιλοπούλου βραβεύθηκε από το περιοδικό Beauté magazine στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς» για την ξεχωριστή της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.

 

 

 

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, η Βίκυ Καγιά έδωσε συγχαρητήρια στην Ισμήνη Παπαβασιλοπούλου δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες από συνεργασία τους. Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το GNTM αλλά συνεχίζει τη συνεργασία της με το STAR, με το «Shopping Star», ενώ θα είναι η παρουσιάστρια του «Dancing With The Stars» την επόμενη σεζόν.

 

GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι η τέταρτη κριτής- Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά Facebook Twitter

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM