GNTM - Αιμιλιάνο: Κανένας σχεδιαστής μόδας δεν πληρώνει πάνω από 2.000 ευρώ

GNTM - Αιμιλιάνο: Κανένας σχεδιαστής μόδας δεν πληρώνει πάνω από 2.000 ευρώ Facebook Twitter
0

Για την πραγματικότητα των αμοιβών στον διεθνή χώρο της μόδας, μίλησε το γνωστό μοντέλο Αιμιλιάνο Μάρκου. 

Το μοντέλο που είχε ξεχωρίσει στον προηγούμενο, μεικτό κύκλο του GNTM, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο «Πρωινό» του Αντ1 με αφορμή την χθεσινή πρεμιέρα της νέας σεζόν και τα σχόλια ενός παίκτη που είχε αποκλειστεί πέρυσι, καθώς οι κριτές είχαν προτιμήσει τον Αιμιλιάνο αντ' αυτού.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του νέου παίκτη που φέτος έγινε δεκτός υποστηρίζοντας on camera πως «είναι καλύτερος από τον Αιμιλιάνο», ο κ. Μάρκου απέφυγε την αντιπαράθεση και εστίασε περισσότερο στις απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο που χρειάζεται ώστε να κάνει ένα μοντέλο διεθνή καριέρα, χωρίς να αποφύγει την ερώτηση για το κομμάτι των αμοιβών. 

Ενώ στο βίντεο wall έπαιζαν εικόνες από την συμμετοχή του στο σόου Dolce & Gabbana Alta Sartoria στη Βενετία, ο Αιμιλιάνο τόνισε πως οι αμοιβές των μοντέλων για τέτοιες παρουσιάσεις είναι μεν τετραψήφιες αλλά δεν υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 2.000 ευρώ. 

Ωστόσο, τα λοιπά έξοδα όπως διαμονή και εισιτήρια είναι φυσικά πληρωμένα και αυτό είναι οπωσδήποτε στα θετικά τέτοιων συνεργασιών. Πολύ περισσότερα χρήματα δίνονται μόνο όταν ένα μοντέλο αναλαμβάνει να γίνει το πρόσωπο μίας καμπάνιας για κάποιο προϊόν - όπως η προώθηση ενός αρώματος. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM